logo

Жесток инцидент претърпяха Луиза Григорова и Яна Маринова!

Жесток инцидент претърпяха Луиза Григорова и Яна Маринова!

Актрисите Яна Маринова и Луиза Григорова са изключително близки и извън снимачната площадка. Двете прекарват свободното си време заедно и често замислят общи проекти. 

Наскоро обаче се случил инцидент, в който Яна Маринова без малко да убие добрата си приятелка. Щурата Маринова я возила с мотор, след което я изхвърлила от превозното средство и Григорова се пльоснала на асфалта. 

Луиза Григорова бръмчи с нов...

Всичко това се случва по време на снимките на филма "Диви и щастливи", който е изпълнен с екстремни сцени. В една от тях Яна и Луиза се возят на мотор и съвсем не по сценрий Луиза изхвърча от мотора, а Яна я обвзема паника. Григорова лежала на асфалта неподвижна, а в първия момент Яна си помислила, че я е убила.

Луиза Григорова подлуди с тази СНИМКА 18+ край басейна!

 Двете чаровни актриси с колегата им Александър Сано 

Луиза се оказала доста корава и й трябвали няколко минути да се освести и да се изправи отново на крака, от което си отдъхнали целият екип. Най-вече Яна, която скочила да я прегръща и целува, както и да благодари на Господ, че не се стигнало до фатален край. 

"Опитах се да я убия, но издържа", смее се към днешна дата Яна на случката. А филмът "Диви и щастливи" ще тръгне по кината на 29 ноември, а очакванията са, че ще бъде на много високо ниво и ще се превърне в любима българска продукция./show.blitz.bg

Коментирай