Луиза Григорова бръмчи с нов...

Луиза Григорова бръмчи с нов...

Актрисата Луиза Григорова има ново лъскаво возило. Звездата от сериалите „Стъклен дом” и „Откраднат живот” подкара поръчков мерцедес, чиято стойност е около 100 бона.

Преди дни дългокраката брюнетка  бе засечена да паркира луксозния си автомобил в центъра на столицата и да се отправя към намиращо се наблизо кафене, за да си купи ободряваща кофеинова напитка, пише "Уикенд".

Луиза Григорова подлуди с тази СНИМКА 18+ край басейна!

Облечена спортно с удобен панталон, тениска и маратонки, тя се върна при черния си мерцедес с картонена чаша за кафе в ръка. Докато отваряше входната врата на колата, Луиза не пропусна да хвърли бърз поглед към телефона си.

Луиза Григорова снима с млад красавец (СНИМКИ/ВИДЕО)

Дали автомобилът е подарък за Григорова от съпруга й – режисьора Мартин Макариев, не е ясно. Актрисата има доста ангажименти, които й носят стабилни доходи, така че вероятно и сама може да си позволи подобна скъпа кола.

Наскоро Луиза приключи снимките по последния си филм „Диви и щастливи”, чиято премиера в кината ще бъде на 29 ноември. Тя е изключително доволна от работата си по лентата и твърди, че с колежката й Яна Маринова се сработват отлично./show.blitz.bg

Коментирай