Жени Калканджиева зашемети с приказната си градина (СНИМКИ)

Жени Калканджиева зашемети с приказната си градина (СНИМКИ)

Жени Калканджиева отново приковава вниманието и за изненада на мнозина й се получава, дори и когато тя самата не е в кадър. Шестата по красота в света родна миска качи за първи път в социалната мрежа кадри от домашната си градина.

Неземно красивата зелена феерия, в която красавицата живее от години, успя да впечатли много не само нейните последователи в мрежата, но и всички останали, мернали снимките.

"Нищо не мисля. Фукам се с градината. Когато засадихме тези високи Туи, ми бяха до кръста, когато ги засадих преди 10 години", е написала атрактивната брюнетка под градинската си фотосесия. И добавя с романтични нотки в тона:

Жени Калканджиева се разходи с униформа и стана страшно! (СНИМКИ)

"Как да прегърнеш, нещо такова!? А ти се иска.. Ама невъзможно.. то е твое дете. Ти си го пожелал, създал и поддържал, за да бъде това."

Само преди два месеца пък, Жени показа за пореден път, че може да държи мотиката точно толкова прецизно, колкото и да дефилира по световните модни подиуми. Тежестта на славата не само, че не й е присъща, но даже й е далечна характеристика, нищо че е миска.

Калканджиева даде изключителен пример на сина си, като му показа нагледно как се работи в градината.

Жени Калканджиева попари жестоко форумка!

Снимките в социалните мрежи тогава илюстрираха как двамата са с мотиики в ръце и копаят. "Да види откъде идва храната на масата и как", бе написала тогава красавицата.

Моделите на "Визаж" и 100 Кила изпотиха Пловдив! (СНИМКИ)

Явно уютната домашна среда и красивите кътчета в нея са слабост за Жени Калканджиева, която иначе е голяма купонджийка./show.blitz.bg

Коментирай