Жени Калканджиева призна за връзката си с Жоро Илиев и защо са се разделили

Жени Калканджиева призна за връзката си с Жоро Илиев и защо са се разделили

„Разделихме се с Георги Илиев, защото трябваше да замина за Италия, за да стана модел там.“ Това разкри в интервю за „Галерия“ Евгения Калканджиева.

На въпрос дали са били гаджета с Жоро Илиев, къде са се запознали и защо си се разделили Мис България отговаря лаконично и ясно. 

Лъсна истината за скандала на Калканджиева със сеседите й

 

"То беше по-скоро ученическо увлечение. Разделихме се, защото трябваше да замина за Италия, за да стана модел там. Запознахме се, когато бях на 16, тогава работех в едно заведение „Петелът" на улица „Цар Симеон“. Една комшийка го държеше и аз ходих да си изкарам допълнително пари, и той идваше там всеки ден", спомня си Калканджиева. 

И допълва; "Харесахме се, но това беше много детска, ученическа и платонична любов. След това всичко прекъсна. Години по-късно сме се виждали, имахме още познати и винаги сме били в много добри отношения"./show.blitz.bg

Коментирай

007

007 15.10.2020 11:01

Платоническа,викаш,любов,а?!Да припомним само,че въпросният изрод е лежал в затвора за групово изнасилване на ученичка.Та едва ли е простил на тясното пиче на 16 годишната моделка Евгения.

Baio

Baio 15.10.2020 19:09

Platonichesko ne znachishe li bez seksualen kontakt?

Изи

Изи 15.10.2020 20:16

Че то има ли жена, с която Жоро Илиев да не е спал, особено сред жените тип Жени Калканджиева?!

....па

....па 16.10.2020 10:50

Всички парцаляци от криминалния преход се писаха "голямата"любоФ на мутрака но след като го отстреляха.Докато беше жив ги използваше/и тези около него/ за изтривалки и не смееха гък да кажат.После навириха перушина.Че то "голяма" хвалба.

Методи

Методи 17.10.2020 0:10

Жоро си беше убит хуй и комплексар. Пълен кавал!Шибаше само боклуци като тая пачавра.