Жана Бергендорф ще вложи печалбата от лотарията в...

Жана Бергендорф ще вложи печалбата от лотарията в...

Певицата Жана Бергендорф направи своето голямо завръщане в българския ефир с участието си в първия сезон на "Маскирания певец". Тя не съжалява, че не е победила, защото за нея е по-важно доброто й представяне. Пък и е получила приличен хонорар в размер на поне 20 хиляди лева.

Тя не срещнала никакви затруднения с образа на Розата, само хич не й било лесно да крие участието си. Близките й предполагали, че точно тя се спотайва под маската, но нямало как да им разкрие истината. 

Бомба! Вижте как изглежда вече Жана Бергендорф и каква новина крие... ВИДЕО


Синът й Леон обаче не я подозирал, защото не гледа телевизия. Зрителите останаха впечатлени от добрата физическа форма, която певицата показа. Тя беше натрупала доста килограми заради нездравословно хранене и прекаляване с напитки и забранени вещества. Заради това кариерата й временно зацикли. Бергендорф понесе имиджови щети и заради постоянните разправии с бивши и настоящи гаджета, пише "Галерия". Сега обаче тя е затрупана от участия и ще пее навръх Нова година на площада в Козлодуй заедно с Валя Балканска и оркестър Рожен. След празниците най-вероятно ще замине на почивка с Леон.

Засега тя пази в тайна какво ще направи с хонорара от "Маскираният певец". Явно късметът беше на нейна страна през изминалата година, защото през септември спечели и 250 бона от Националната лотария. С тях ще сбъдне някои мечти, като да заведе детето си в Южна Корея и да помогне на приятелка да завърши Royal Academy. 

Част от сумата смята да инвестира и в собствен бизнес. Но предпочита да не разкрива подробности за идеята си./show.blitz.bg

 

Коментирай

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 10.05.2020 21:49

браво