Бомба! Вижте как изглежда вече Жана Бергендорф и каква новина крие... ВИДЕО

Бомба! Вижте как изглежда вече Жана Бергендорф и каква новина крие... ВИДЕО

Напоследък съдбата се усмихва много широко на Жана Бергендорф и постоянно й изпраща невероятни изненади - коя от коя по-грандиозни и хубави.

След като наскоро спечели страхотната сума от 250 000 лв. от Националната лотария, певицата с бунтарски нрав е решила да рестартира изцяло живота и кариерата си.

В момента тя направо сияе, а новата й визия предизвика лавина от одобрителни коментари в социалните мрежи. На фотоса, който певицата сама сподели в профила си, е видно не само новия цвят на косата й, но и колко много се е разхубавила.

Изненада! Жана Бергендорф се върна при...

В скорошно видео от свое участие пък, Жана показа нещо, което не остана незабелязано от почитателите й, и ги провокира бързо да й честитят щастливото събитие. Въпреки лошата светлина във видеото, ясно се вижда, че под стилната си черна рокля Бергендорф крие доста издайническо коремче. 

Жана Бергендорф взе чека за 250 000 лв. от Националната лотария! СНИМКА

"Бебче на небосклона ли се задава?", гласи един от коментарит на нейна фенка, на който обаче певицата не дава отговор. Дали действително е бременна, ще стане ясно скоро - ако не лично от нея, то от  промените в тялото й, които тя едва ли ще може да прикрива от един момент нататък./show.blitz.bg

Коментирай