Изненада! Жана Бергендорф се върна при...

Изненада! Жана Бергендорф се върна при...

Жана Бергендорф е като кутия с изненади напоследък - първо спечели 200 000 лв. от Националната лотария, а сега прави лъвски скок и в личния си живот.

Оказа се, че певицата се е върнала при своя стара любов - Йордан от Пазарджик, който на всичкото отгоре е и доста заможен мъж.

Вече 11 години работи като маркетинг директор на компания, която се занимава с производство и търговия със селскостопанска продукция.

"Старата любов ръжда не хваща", с тези думи Жана Бергендорф обяви на своята страница във Фейсбук, че вече е щастливо обвързана. От записи, които певицата е качвала в профила си в социалните мрежи пък, става ясно, че възлюбеният й има и много добър глас, както и талант за певец.

Жана Бергендорф "снася информация" на МВР!

Според информации, тиражирани в медиите, новият възлюбен на атрактивната Жана има дъщеря от предишна връзка, която вече се познава с Жана и с нейния син Леон. Певицата дори е снимала двете деца на задната седалка на автомобил, в който пътува и самата тя.

Кадърът е от рождения ѝ ден, който тя отпразнува наскоро, а коментарът към него: "Това е пълното щастие за моя ден ден"./show.blitz.bg

Коментирай