Жертва на домашно насилие и тежък развод: Мария Силвестър призна нещо покъртително... СНИМКИ

Жертва на домашно насилие и тежък развод: Мария Силвестър призна нещо покъртително... СНИМКИ

"Нито една жена не трябва да търпи тормоз, лъжи и унижение! Но страхът е много голям фактор", тези думи накараха актрисата и тв водеща Мария Силвестър да онемее, да се просълзи и да поиска и невъзможното, за да помогне.

Самата Мария е преживяла нелек развод, след който със сигурност е била с достатъчно разклатено и емоционално, и психическо състояние. Жената, която я връща към тези й трудни спомени пък, се оказа новия герой в "Бригада нов дом" в ефира на bTV. Тя воюва за правата на трите си деца и възможността да поеме към своя нов живот.

Мария Силвестър отговори на хейта след старта на "Бригада нов дом"

Всекидневна вербалната, психическа и физическа агресия от страна на бившия й мъж, кара Росица – самотна майка на три малки деца, да се осмели и да направи, може би, най-важната крачка в своя живот – тази на промяната.

Мария Силвестър крие осиновена сестра, която се казва..

"Домашното насилие е проблем, който през последните години се коментира все по-сериозно у нас. Жени като Роси все повече трябва да се изправят пред обществото и да заявяват това, което се случва!", са думите Калин Евтимов, след като се запознава с историята на героинята. 

"Възхищавам се на смелостта й, на всичко това, което отстоява!", пък признава още в началото и Мария Силвестър./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай