Мария Силвестър крие осиновена сестра, която се казва...

Мария Силвестър крие осиновена сестра, която се казва...

Мария Силвестър, която съвсем скоро се завръща в ефир като водеща на "Бригада нов дом", се оказа с много загадъчен личен свят, в който се оказа, че има и осиновена сестра.

За нея обаче синеоката красавица крие, поне досега, но според информациите двете имат много силна връзка една с друга, въпреки че не са биологични роднини.

Мария Силвестър призна за корекциите, като нова е СНИМКА

Нещо интересно - сестрата на Мария Силвестър също се казва Мария, а нейните родители били клошари, но майката на Силвестър прибира детето, когато то е на четири години и започва да се грижи за момиченцето като за свое родно дете, пише "Галерия".

"Майка й изгоря в един пожар при нещастен случай. От болницата се обадиха в държавното учреждение, в което работеше майка ми, за да приберат момиченцето, което е от Костенец. То нямаше къде да отиде. Майка ми я доведе за няколко дни и тя остана при нас завинаги. Чувствам я като моя сестра. Никога не съм говорила за това, защото тя не искаше.

Родена е на Коледа – 25 декември, и е абсолютен сървайвър. Тя вече е голяма, има си семейство и дете. Тя ме научи, че човек никога не знае как ще се завърти живота", споделя история на осиновената си сестра Мария.

Мария Силвестър пак си хвана младо лъвче и...

Тя има и брат Иван. Самата водеща също в миналото искаше да осинови дете и още не се е отказала от идеята, защото от малка е научена да помага. Прави го и в "Бригада нов дом"./show.blitz.bg

Коментирай