Жаси от "Сделка или не" не прилича на себе си от корекции СНИМКИ

Жаси от "Сделка или не" не прилича на себе си от корекции СНИМКИ

Помните ли Жасмина Тошкова от "Сделка или не"? Сладката блондинка, която асистираше на водещия Румен Луканов, изчезна от публичното пространство, след като спряха предаването, а с това и възможността й да се показва на малкия екран. Начинът, по който изглежда днес Жаси обаче, не само ще ви изуми, но и ще ви същиса.

Амбициозната блондинка никога не е криал, че е фен на пластичните интервенции - и както добре се вижда - това е първото, което се вижда от актуалните й кадри.

Жаси от "Сделка или не" показа милионера, който й направи три деца СНИМКА

Жаси се е подложила на редица интервенции за разкрасяване, както и изцяло е ремонтирала и усмивката си. С една дума - вече не прилича на себе си.

Жасмина се омъжи за милионера Ариф Маджид, който държи лиценза за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба „Nordsee” и "Дънкин Донътс". И роди от сириеца 3 деца. През 2014-та се появи и първият им наследник - син, кръстен на дядото Заки. Малко след това Тошкова отново забременя, но този път с момиче.

Жаси от "Сделка или не" събра погледите в този вид СНИМКА

Пред 2015-та бившата асистентка на Румен Луканов пак стана майка на момиченце. Семейство Маджид живеят в огромен палат в полите на Витоша. Тошкова претърпя пълна промяна именно след срещата си с Ариф. Тя има силикон в бюста, сочни устни, двойни на тези, които имаше по рождение, „пипнати” скули, нови зъби, брадичка, дръпнати очи, доста филъри и ботокс, пише "Уикенд".

Блондинката е пристрастена към фитнеса и не минава ден, през който да не изкара поне два часа в залата, издават запознати. Освен към спорта, съпругата на богаташа вече е вманиачена и към корекциите.

"Може би така се опитва да задържи вниманието на Ариф, който приятелите наричат Хари. Не е тайна, че той както повечето араби, обича да поглежда и извън брачното ложе”, коментират злъчно от обкръжението на моделката, която сега се изявява като инфлуенсърка и бизнесдама.

Преди няколко години се заговори за изневерите на Маджид, които Жаси спипала на калъп с други жени цели 3 пъти, но решила да търпи и да си затваря очите в името на общото благо. Двамата са заедно от 7-8 години и докато сириецът я държал доста изкъсо и ограничил дори срещите й с приятелки, той самият редовно разнообразявал интимния си живот, твърдят запознати./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 06.12.2021 14:28

Никой не се интересува от тази.

Hali Galli

Hali Galli 06.12.2021 17:25

Ценила се е за кофа за арабска сперма...щом така и харесва. Мове ид а не и харесва, ама заради кинтите търпи.

12883461s

12883461s 06.12.2021 17:38

Халал да и !

поручик Ржевски

поручик Ржевски 06.12.2021 23:43

Ей, не са научиха да чукат грозни жени.

Поли

Поли 11.12.2021 14:29

Какво не правят парите ?! От грозницата която беше , няма и помен. Визуално се е превърнала в красавица.

tanitafresh

tanitafresh 05.01.2022 21:47

Степфордски съпруги в действие. Ако им махнат и мозъка, съвсем ще наподобят.

Какъв мозък?

Какъв мозък? 05.07.2023 21:16

Колибрито има повече мозък от тази кифла!