Забъркаха Лили Иванова в страшна измама!

Забъркаха Лили Иванова в страшна измама!

Лили Иванова се оказа забъркана във фалшива реклама на таблетки за отслабване. Певицата се оказа рекламно лице на уж билкови таблетки за плосък стомах, а дори не знае за това.

Пътищата на фалшивата реклама водят към сайтове, базирани в Русия. Това вероятно обяснява и защо певицата има плосък стомах, а не корем, както е българският израз.

Обичайно, рекламите са на фирми, които са извън Русия, но създателите на фалшивите продукти често превеждат текстовете си на няколко езика, което поражда и това изгубване в превода.

Вижте на кого дарява пенсията си Лили Иванова

Изненада! Лили Иванова си продаде жилището за... СНИМКИ

Справка на страниците на въпросния продукт показва, че там вече рекламата с Лили е свалена, пише „Телеграф”. Продуктът обаче е бил хранителна добавка, като цената на една кутия е била 59 лв. и то намалена наполовина.

Според описания състав, продуктът съдържал лют червен пипер, зелен чай, кофеин, хром и ел карнитин, които не само Лили може да си набави на значително по-ниска цена.

Самата певица никога не е говорила за диети или хранителни добавки. Примата винаги е признавала, че стройната й фигура е резултат от строг режим, който спазва от десетилетия.

Тя контролира всяка хапка и прави поредица от упражнения за кръста, корема и краката. А най-любопитното е, че никога не е приемала подобни добавки, нито е рекламирала такива. Но в сайтовете, където продуктът се рекламира, дори предупреждават, че трябва да се внимава за техни фалшификати.Лили е поредната звезда, която става жертва на подобна измама. В последните години за подобни реклами бяха използвани звезди като Преслава, Йорданка Христова, Миро, Мария Силвестър и дори Миглена Ангелова.

Във Фейсбук е все по-лесно да се пускат подобни фалшиви реклами, стига да са платени. Неслучайно много звезди преместиха профилите си в други социални платформи заради подобни издевателства върху тях./show.blitz.bg

Коментирай

Почитател

Почитател 18.07.2020 14:31

Скрийте я тази баба! Плашеща физиономия!

Alfa

Alfa 19.07.2020 0:39

Божествена си ЛИЛИ.