Изненада! Лили Иванова си продаде жилището за... СНИМКИ

Изненада! Лили Иванова си продаде жилището за... СНИМКИ

Лили Иванова най-накрая успя да продаде фаталния си апартамент в затворения комплекс "Силвър Сити",заради който преди няколко години беше съдена от съседи.

Жилището се намира до Южния парк и е в близост до американското посолство, в местността Кръстова вада. Примата на родната популярна музика е трябвало да плаща такса поддръжка в комплекса, която включва разход за чистачка, градинар, водопроводчик, асансьор, противопожарна безопасност и още куп дейности.

Шок! Рекордни загуби в родния шоубизнес заради COVID-19 СНИМКИ

Но вероятно не го е правила, тъй като не живее там, въпреки че подобна такса е задължителна за всеки собственик на апартамент там. Затова и домоуправителят Георги Хаджитодоров бе завел дело в Районния съд срещу певицата - по чл. 410 от ГПК - за неплатени парични суми до 25 000 лв.

Едновременно с това бе пуснал и още един иск за възбрана на имота заради задълженията. Щом разбрала, че ще трябва да се изправя пред съда, Лили веднага потърсила домоуправителя, за да си оправят сметките, пише "Телеграф".

Лили Иванова призна за голяма обида, която не може да прости СНИМКИ

И така 3 месеца по-късно, на 25 юни 2016 делото е прекратено, тъй като Хаджитодоров си е оттеглил иска, след като изпълнителката си платила задълженията.

След падането на възбраната обаче, певицата решила, че при първа възможност ще се отърве от фаталния имот, обявила го за продажба, а купувачът бил 32-годишен мъж с фирма за търговия, която е член и на сдружение ДУЛО. Той броил 342 270 лв. на примата, която бе стопанка на жилището точно 10 години. Тя го купува през 2009 г. за 201 430 лв., което прави печалката й почти 150 000 лв./show.blitz.bg