Йоана Буковска остана без пари, а причината е...

Йоана Буковска остана без пари, а причината е...

Йоана Буковска остана на червено. Актрисата е без пукната стотинка заради пандемията.

Дори и след като театралните представления бяха възстановени, тя се оплаква, че няма почти никаква работа. Когато все пак се случи да излезе на сцената, взима най-много половината от предишните си хонорари. Буквално се чуди как да свързва двата края.

Няма да повярвате как Йоана Буковска гони коронавируса ВИДЕО

„Ангажиментите ми са паднали с две трети в сравнение с броя им преди пандемията”, сподели Йоана в тв предаване в национален ефир миналия уикенд.

Звездата от сериалите „Дунав мост” и първите сезони на „Откраднат живот” не скри притеснението си, че хората все по-рядко ходят на театър, защото се страхуват от коронавируса. Затова, логично, и представленията й са по-малко в сравнение с преди.

Но освен това парите, които взима за всяко излизане на сцената, са драстично орязани. Плащали й максимум половината от предишния хонорар, тъй като местата в залите се продавали наполовина. Съответно приходите от спектаклите спадат и, като няма какви други разходи да бъдат съкратени, се орязвало заплащането на артистите. Да вземе 50 на сто от хонорара си обаче не било най-страшното. Имало случаи, в които взимала едва една трета от него. Това ставало в залите, в които се продават не половината, а една трета от местата, пише "Уикенд". 

Въпреки всичко актрисата не се отказва и продължава да работи, колкото може.Този месец й предстои да изиграе някои представления, които са били планирани за март, а залите са били разпродадени до последното място. Повечето зрители обаче върнали билетите си и не смятали да стъпват в театър в следващите месеци. На този фон Йоана не се обезсърчава. Тя обещава да се раздава до последно за тези, които все още имат желание да гледат нея и нейните колеги.

Не е ясно какво става с бизнеса на съпруга на звездата – Иван Давидов. Нищо чудно и той да буксува, тъй като през пролетта кризата в семейството стигна дотам, че се наложи актрисата да продаде родната си къща в Габрово, за да могат да свържат двата края и да изхранват своите две деца-близнаци. Тогава тя призна, че е мечтала да стане известна и богата, за да може един ден да реставрира старата сграда, която много обичала. Когато обаче станала известна, разбрала, че да си звезда в България изобщо не гарантира богатство. /show.blitz.bg

Коментирай

Кари

Кари 12.10.2020 0:02

Ами като се отказа от сигурното място, така е. Кариерата на звезда е до време, после може и входове да чистиш. Не е срамно.