logo

Няма да повярвате как Йоана Буковска гони коронавируса ВИДЕО

Няма да повярвате как Йоана Буковска гони коронавируса ВИДЕО

Интересно и полезно хрумване на актрисата Йоана Буковска набира популярност през последните дни. По повод началото на новата учебна година и мерките, въведени във всички училища в страната с цел ограничаване разпространението на коронавируса, Буковска засне кратък образователен филм.

Деветминутното видео се казва "Тръгваме на училище, вирусът - не". Освен че е автор и режисьор на филма, Йоана играе и ролята на ученичка, партнирайки си с колегата Божидар Попчев и малката Ивайла Бояджиева.

Криза! Йоана Буковска продава бащината си къща, за да оцелее СНИМКА

Клипьт показва как децата трябва да се държат в училище, за да се опазят от заразата. Честото миене на ръце, спазването на строга хигиена при хранене и след посещение в тоалетна и отговорното носене а на маски, са засегнатите теми.

Тъжно! Йоана Буковска остана без пари за Великден!

Йоана Буковска-Давидова изненада с много креативен ход в коронавирус кризата. Актрисата, която в началото бе в шок от принудителните обстоятелства, които обхванаха всички сектори в страната заради пандемията, вече е много по-добре, поне ако съдим по идеите й.

Заедно с група артисти Йоана се заема със заснемането на късометражно филме, а причина за това стават децата й, които са вече във втори клас и им е доста трудно да осъзнаят напълно случващото се.

Разпространението на филмчето "Тръгваме на училище, Вирусът - не" прави Здравното ни министерство, а видеото по забавен начин показва на децата най-важните правила, които трябва да спазват, за да останат здрави в настоящата пандемична ситуация. Чрез тематични сцени и весела песничка клипчето може да подпомогне педагози и родители при формирането на правилни поведенчески навици у най-малките деца.

Автори на кратките истории и песничката във филма са актрисите Йоана Буковска и Здрава Каменова, а той е подкрепен освен от Министерството на здравеопазването, и от Министерството на образованието и науката./show.blitz.bg

Коментирай

gggg

gggg 29.09.2020 10:38

простотия, ама гладория, брстче, требе да се яде!

Ужассс

Ужассс 29.09.2020 20:43

Мега дебилно изпълнение от туй смотаничко детенце на някой "неслучайник", че да захлебят яко взичките участници в тъпотийката!