Яна Маринова си рискува живота заради единия кеф! ВИДЕО

Яна Маринова си рискува живота заради единия кеф! ВИДЕО

Яна Маринова никога не е крила, че е екстремна личност. Актрисата определено обича предизвикателствата, дори и когато те са на ръба на риска.

В скорошно видео, което самата тя е качила в социалните мрежи ясно се вижда как това, което актрисата прави, съвсем не граничи със здравия разум.

Яна Маринова стана шеф на конна полиция! СНИМКИ

Атрактивната брюнетка, за която не е трудно да бъде център на внимание, стига да реши, запечата емоцията си от доста екстремно преживяване. Маринова се разходи по вълнолома във Варна, а на няколко пъти големи вълни буквално я заливаха.

Яна Маринова погреба първия си мъж!

„Не е много умно решение да се разходя по вълнолома. Сега ма’ам по гащи и по шал към театъра”, пише с усмивка Яна в профила си, но в съвсем противоположен тон са редица от коментарите на последователите й.

Яна Маринова се показа без грим! СНИМКИ

„Там понякога е малко рисково, да не те събори водата и да те вземе в морето”, гласи един от тях. А в друг директно се припомня за фатален инцидент: „Миналата година две циганета умряха там.. Верно не е много умно…”.

В крайна сметка Яна Маринова е невредима и пълна с много емоции от близката си среща с морето, макар в нея този път да присъстваше солидна доза риск./show.blitz.bg

Коментирай