Яна Маринова погреба първия си мъж

Яна Маринова погреба първия си мъж

Звездата от хитовите сапунки "Стъклен дом", "11 А" и "Връзки" Яна Маринова , погреба бащата ан сина си, пише "Уикенд". Богомил Маринов - Боте, който отглеждаше 17-годишния Никола с втората си съпруга в Германия, издъхнал от коварна болест една на 48 години. 

Грижите за тийнейджъра поела неговата мащеха, от която Никола има братче. От предишна своя връзка доведената майка на сина на Яна имала още едно дете и така върху плещите й паднало бремето за три деца. 

Още когато Яна и Богомил се разделили, невръстният Никола сам избрал да остане да живее с татко си. "В известен смисъл не аз, а той се отказа от мен", признава актрисата, която се дразни на слуховете, че е изоставила детето, за да прави кариера. 

Яна Маринова се показа без грим (СНИМКИ)

Градските легенди твърдят, че ученическата й любов Боби от столичното спортно училище нил брутален уличен бандит. Той често посинял от бой 16-годишната красавица със сексапилен глас и я забърквал в неприятности. 18-годишният Боби тренирал бокс в "Славия", а за да се издържа, станал автокрадец. Често посягал и към наркотиците. 

А веднъж, когато се опитала да избяга от него, той я прострелял в крака. Белегът Яна носи и до днес, но се зарекла никога да не позволи на мъж да я удари. От лапите му я измъкнал първият съпруг на Яна - Богомил, който бил част от най-близкото обкръжение на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев. 

Смъртта на първия й съпруг е едно от поредните изпитания в живота на 40-годишната актриса. Сюжетите на сериалите, в които се е снимала, бледнеят пред онова, което е преживяла самата тя. /show.blitz.bg

Коментирай

размишления

размишления 23.05.2019 18:16

тази е започнала занаята от 15 год. на стари години всички от този занаят си намират по един боксьор.

верно ли

верно ли 23.05.2019 21:46

Значи той живеел в Немско с втората си жена - а нашенката го е погребала - ??????????

organ

organ 23.05.2019 23:46

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g

Цецко

Цецко 17.11.2020 19:45

Тази палавница не е за всеки. Не е издържал!