Влогър си подари боксерките на Натали Трифонова в ефир... СНИМКИ

Влогър си подари боксерките на Натали Трифонова в ефир... СНИМКИ

Май бельото се оказва любим атрибут в родните риалити формати, най-вече в "Ергенът", където наскоро Благовеста Бонбонова си свали гащите. Именно тази й проява стана причина влогърът Асен Кукушев да връчи на Натали Трифонова в COOLt своите боксерки.

Потресаващо, но факт! Леопардовите боксерки се озоваха в ръцете на усмихнатата блондинка, която съвсем не даваше вид на разочарована от хода на събитията в студиото, в което присъстваше още и Габриела от "Ергенът".

Женен колега на Натали Трифонова й носи закуска в леглото и... СНИМКА

Всъщност гащите на Асен бяха за Габи, а Натали Трифонова се почувства засегната и поиска бельото за себе си. Мятането на долни гащи в национален ефир в обедните часове обаче, дойде в повече на зрителите, които вероятно в тези часове сядат на масата.

Освен всичко друго, докато долното бельо на Асен Кукушев приковаваше вниманието, Габи не пропусна да обяви колко много харесва руският президент Владимир Путин, като дори му се обясни в любов, пише "Хотнюз".

Опа! Жоро Френски се хвали, че с Натали Трифонова цяла нощ са... СНИМКИ 

Водещата на COOLt бе подготвила и игра за скандалната участничка - да избере между известни мъже. Победител се оказа не кой да е, а точно самият руски президент, въпреки че в играта бяха още Меси, Роналдо, Джорд Клуни и Брад Пит. "Аз съм влюбена от малка в него", добави Габриела./show.blitz.bg

Коментирай

Кобрети

Кобрети 27.03.2022 13:04

Незнам какво и харесват толкова на таз , мяза на Вучков в зъбите

В главата е като Повърната и изплюта

В главата е като Повърната и изплюта 27.03.2022 14:59

Отврат

баба айше

баба айше 27.03.2022 16:24

туй някаква мода ли е ма бабо? гледам в титивизора едни гащи са размятат напред назад-сигурно е фешън! довечера ша сваля моити гащи и ша ги дам на дядо асан да го видя тоз дъртия ко ша прай! само да не грабни пушката и да кажи че отива да трепи пора.....

Alex

Alex 27.03.2022 19:57

Това на нормална телевизия не прилича!Това е някаква разновидност на канал на Плейбой в симбиоза с разлигавена синя птичка,за която явно не е проблем да си сваля гащите в ефир!

тодор живков-централен комитет на бкп

тодор живков-централен комитет на бкп 28.03.2022 10:42

една си свали насраните гащи в ергена,сега друг малоумник си дава насраните гащи на синоптичката-ще се налага май да отварям белене! иначе как ще я изградим тая демокрация!

Fidelio Castro

Fidelio Castro 28.03.2022 17:14

А като беше в Куба , същото правеше и с гащите на кубинците.