Владо Карамазов смени театъра с... СНИМКА

Владо Карамазов смени театъра с... СНИМКА

Владо Карамазов изненада много феновете си, след като смени попрището и вместо театър, постига много успехи и овации в областта на фотографията, която всъщност е дългогодишна негова страст.

"Невероятни неща се случват!", така актьорът обобщи поредното си постижение с фотоапарата, на който се е отдал в последно време.

Вижте при кого и като какъв започна работа Владо Карамазов

Звездата от хитовите сериали "Откраднат живот" и "Дяволското гърло" се похвали със златен и сребърен медал от конкурса към 75-ия международен салон за фотография в Бристол - Bristol Salon Of Photography.

"През последните 10 дни се случват невероятни неща около моите фотографии. Толкова големи и толкова невероятни, че спрях да мога да спя. Никога не са ми се случвали толкова хубави неща в толкова малък период и толкова интензивно. Ще видим всичко това до къде ще ме заведе. Не мога да се похваля с повечето, защото не бива да ги разгласявам преди окончателно да са излезнали резултатите.

Помолиха ме за конфиденциалност и от суеверие ще я запазя. Сега мога да се похваля с нещо от вчера. В Bristol Salon Of Photography 2021 една от моите снимки стана първа в категория OPEN и взе FIAP Златен медал и най-добра снимка в категорията, а друга снимка взе Сребърен медал. Участвах в този конкурс, защото Бристол е специален град за мен. Там преди няколко години се срещнах с Джеръми Айрънс и хубаво си поговорихме”, разказа той.

Владо Карамазов е на седмото небе, а причината е... СНИМКА

Бристолското фотографско общество е свързано с Федералната фотографска федерация на Западните окръзи (WCPF), която сама по себе си е част от Фотографския алианс на Великобритания (PAGB). В конкурса са взели участие 950 автора с 12 684 снимки, а категориите са пет. Карамазов се е включил с шест фотографии, пише "Монитор".

Припомняме, че наскоро престижното италианско издание на сп. Vogue публикува цели две снимки, които са дело на звездата. Броени дни преди това той спечели второ място от конкурс в Босна и Херцеговина. „Снимките участват принтирани в определен размер, като хартията избира автора. Оценява се печатното копие. Дигиталният файл не се гледа. Като доброто старо време. Все още има такива конкурси и са много ценни за мен. Журито гледа принтовете с лупа и ръкавици. Още две мои снимки бяха наградени!“, добави още Карамазов./show.blitz.bg

Коментирай