Владо Карамазов е на седмото небе, а причината е... СНИМКА

Владо Карамазов е на седмото небе, а причината е... СНИМКА

Актьорът Владо Карамазов се похвали в социалните мрежи с ново отличие, което няма нищо общо с професията му като актьор. 

А това притесни феновете му, че възнамерява да сложи край на кариерата си и да изкарва прехраната си по друг начин, който явно също му се отдава. 

Владо Карамазов втрещи мрежата с еротична и потна история СНИМКА

 

"Вчера получих първата си фотографска награда. Няма да скрия, че съм щастлив. За пореден път разбрах, че си обичам характера, който ми помага да преследвам целите си до край. А и фактът, че любимото занимание успях да вдигна на друго ниво и превърнах във форма на мое изкуство много ме радва. Винаги съм се стремял с нещата, с които се захвана, да ги отлепя от посредствеността. Благодаря на Фото Академия за наградите, за бъдещата изложба, която ми подариха, и за приемането ми като член на Фото Академия "Янка Кюркчиева" , пише той в Инсаграм. 

Наскоро в тв интервю сподели, че все още не се чувства уверен в това поприще, но негови заклети почитатели го хвалят и не крият възхищението си от направените фотоси. А със сигурност ще последват поще награди от същия характер, тъй като Владо е амбициран повече от всякога да покаже таланта си./show.blitz.bg

Коментирай

коко

коко 23.09.2020 21:59

ами покажете снимки

E. Mindjev

E. Mindjev 25.09.2020 2:28

Владко и министъра на здравеопазването си бъркат по дупките.