logo

Владо Карамазов втрещи мрежата с еротична и потна история СНИМКА

Владо Карамазов втрещи мрежата с еротична и потна история СНИМКА

Актьорът Владимир Карамазов този път втрещи последователите си в социалната мрежа с откровението, което направи. Звездата от "Откраднат живот" проговори за еротична сцена, която изпоти неговите почитатели. 

Усмихнатият актьор се размечта, а явно в мислите му присъстват доста еротични сцени. Той накара почитателите си да си го представят гол в нетипична светлина, дори сподели кадър от мястото, на което иска да бъде както майка го е родила. 

Владо Карамазов отключи заболяване, заради което...

"Мисля, че няма да е лоша гледката, ако сложа един гащеризон, леко го намърлям, под него съм потен и гол, но мириша добре и така да ме срещнете на полето. Да съм модерен тракторист. Тази година ни показа, че в живота всичко е възможно. Но дори и да стане, ще съм артистичен тракторист. Харесвам Българските села", пише Карамазов в профила си във "Фейбук". 

Тези дни неговият герой д-р Карагьозов от "Откраднат живот" пък бе засипан от негативизъм, защото постъпи подло със сестра Райкова, като се раздели с нея посредством писмо. Зрителите на хитовия сериал негодуват от постъпката му и написаха хиляди негативни коментари в страницата на "Откраднат живот"./show.blitz.bg