Владо Карамазов нанесе жесток удар по Бахаров и Вергов СНИМКА

Владо Карамазов нанесе жесток удар по Бахаров и Вергов СНИМКА

Голямо щастие сполетя актьора Владимир Карамазов. Макар да се изпокара със съдружниците си Захари Бахаров и Юлиан Вергов, нещата при Владо се отприщиха за по-добро. 

Преди седмица получи първата си награда за фотография, а няколко дни по-късно го споходи още по-голяма радост, за която със сигурност биха му завидели вече бившите съдружници, както и останалите актьори в България. 

Стената на славата пред Театър 199 "Валентин Стойчев" ще бъде продължена с още 4 отливки в навечерието на първата премиера на театъра през настоящия юбилеен 55-и сезон. Владимир Карамазов, Мария Сапунджиева, Стефан Вълдобрев и Стефка Янорова са сред избраните творци. 

"Отливката вече е поставена на "Стената на славата". Благодаря на Театър 199, че ме увековечиха и ме сложиха до имената на творци, които съм харесвал от дете и които са ме запалили да преследвам актьорската мечта", написа той в личния си профил в Инстаграм и показа снимка от вековното място. 

С това звездните пана ще станат точно 55, а отпечатъците 57, тъй като две са на актьорски двойки. През 2020 г. Стената на актьорската слава също има своеобразен юбилей – навършва 25 години.

Художественото оформление и изработката на паната се осъществява от Момчил Симеонов, наследник на инж. Симеон Симеонов – един от създателите на Стената на славата, а авторските шаржове на актьорите отново са на карикатуриста Ивайло Нинов./show.blitz.bg

 

Коментирай