Владо Карамазов ахна по красавици в Карлово (СНИМКИ)

Владо Карамазов ахна по красавици в Карлово (СНИМКИ)

Актьорът Владо Карамазов, който наскоро бе водещ на зрелищния конкурс-спектакъл за избор на "Царица на розите" в Карлово, ахна при вида на претендентките, видя репортер на "ШОУ".

На сцената излязоха 9 момичета, които се бориха за короната. Докато Карамазов изреждаше красотите на подбалканския град, се заплесна и по девойките и дори не направи опит да скрие това, въпреки, че от препълнената зала го наблюдаваха стотици хора.

Актьорът умело измъкна от ситуация притеснено момиче, което говореше по микрофона как вижда бъдещето си и се смути. В крайна сметка водещият се справи блестящо с ролята си, заключвайки, че всички претендентки заслужават короната.

Владо Карамазов пръсна хонорара от "Дяволското гърло" за...

Тази година за повелителка на розовите поля и градини в Карловско беше избрана Яна Цветкова. Тя е на 16 години, ученичка в 10 клас в местното СУ "Васил Левски".

Журито, председателствано от шестата по красота в света - Евгения Калканджиева, единодушно се спря на хубавицата. Пред репортер на "ШОУ" Яна сподели, че не е очаквала високото отличие и е много щастлива и развълнувана. В свободното си време девойката спортува и играе народни танци във фолклорния ансамбъл на Карлово "Розова долина". Няма гадже, а мечтата й е да се реализира успешно в живота.

Духовникова и Карамазов изпотиха мрежата с горещи сцени! (СНИМКИ)

Публиката горещо аплодира победителката, а кметът на общината д-р Емил Кабаиванов й връчи символа на Карлово - Златна роза.

Владо Карамазов хвърли фенките си в екстаз с тази покана...

От сега нататък в продължение на една година Яна ще бъде представителното лице и рекламата на подбалканския град. Предстоят й пътувания до Китай, където традиционно цариците ходят при партньори на местната власт. Яна ще бъде главното действащо лице на големия празник на Карлово, посветен на розата.

На 18 май в града ще пристигнат хиляди туристи, които ще присъстват на ритуала "Розобер" и ще се веселят заедно. Групи от Китай, Германия, Полша, Дания, от всички краища на света, идват в града на Левски, носят скъпи спомени в родината си. Тогава на зрелищна церемония край розовите градини новата царица ще благослави хората и ще ги орисва за здраве и плодородие.

Първа подгласничка на новата царица стана ученичката от Карлово Цвета Шаламанова, втора Емел Карабаджак от село Розино.

Конкурсът Царица на розата се провежда в Карлово от 1963 година без прекъсване и е най-чаканият и красив празник в Подбалкана./show.blitz.bg

Коментирай

Ха ха

Ха ха 13.05.2019 15:15

Трябвало е преди конкурса да си удари две злобарки !

reee32

reee32 15.05.2019 10:21

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g

reee32

reee32 15.05.2019 10:27

Хванах съпруга си, че ми изневерява и свалих 24 килограма за 2 месеца! Това ми върна самочувствието!https://bit.ly/2DcqUz1