Духовникова и Карамазов изпотиха мрежата с горещи сцени! (СНИМКИ)

Духовникова и Карамазов изпотиха мрежата с горещи сцени! (СНИМКИ)

Доскоро гледахме Теодора Духовникова и Владимир Карамазов в хитовия сериал „Откраднат живот”, където бяха доктори в болница „Свети Кирил”. Отношенията им бяха само професионални, а страстите бушуваха между героинята на Духовникова и героят на Юлиан Вергов. В другия безспорен хит в сериалите „Дяволското гърло” обаче, между Карамазов и Духовникова бушуват такива неприкрити страсти, че никакъв професионализъм не е в състояние да ги потуши.

В един от последните епизоди двамата не издържаха и се отдадоха на див секс. А в съседната стая в хотела, в който бяха отседнали, спеше дъщерята на героинята на Теодора. Коментарите в мрежата след това бяха особено екзалтирани!

Теодора Духовникова и Владо Карамазов са дългогодишни и много добри приятели в живота. И точно това се оказва ключово за секс сцените, които трябва да изиграят, без да се притесняват от голотата си, тъй като на терен в такива моменти обикновено има между 30 и 50 човека. В този случай хората били само 4-5 – режисьор, оператор, тонрежисьор, осветител.

Любопитен факт е, че за снимките на тази сцена Духовникова дошла на работа.. гола, а Карамазов – по черни гащи. „Сваляй тези страстоубийки и да започваме”, казал му Евтим Милошев с усмивка и потушил веднага напрежението.

Теодора Духовникова смути ДАНС! (СНИМКИ)

Не е тайна, че през годините Теодора Духовникова и Владо Карамазов неведнъж са ставали главни герои в най-различни слухове. До момента обаче, нито един от двамата не потвърждава достоверността им. И все пак в секс сцените помежду си са много убедителни, което, разбира се, можем да го отдадем и на високия им професионализъм./show.blitz.bg

Коментирай

сцените бяха примитивни

сцените бяха примитивни 29.03.2019 14:52

и с нищо не допринесоха за по-добро качество на филма.

super

super 29.03.2019 21:59

 педал и лесбийка се "чукат" пред камера.

примитивно

примитивно 31.03.2019 12:54

какво му беше горещото не разбрах...прделно плосък замисъл, каюество - нула, преиграване, пъшкане, гроани тела... "актрисата" много си пада поразсъбличането, явно безкритичността й е бездънна. Безмозъчност и превзетост нчма как да е секси.