logo

Вижте порасналият син на Димитър Рачков и в чия компания е СНИМКА

Вижте порасналият син на Димитър Рачков и в чия компания е СНИМКА

Синът на Димитър Рачков, когото гледаме в момента в хитовия медицински сериал "Откраднат живот" като Коко, расте със скоростта на светлината. Въпреки че е още само на 14, Рачков-младши изглежда доста зрял за възрастта си.

Синът на тв водещия обаче, не прилича на него, поне визуално, защото е пълно копие на майка си Христина Апостолова, която е и главен сценарист на "Откраднат живот". Кадър с екранния Коко публикува в профила си в социалните мрежи Владо Пенев, около чийто герой в момента в сериала е доста напечено.

Братът на Рачков си търси жена във "Фейсбук"

Новата на Рачкова заживя в палата му за половин милион СНИМКА

"Петър Милошев, Максим Бахаров, Димитър Рачков, Кая Бахарова, Ема Духовникова и личният им Дядо Коледа!!!", пише актьорът над фотоса, който за нула време предизвика и вниманието, и коментарите от страна на последователите му. Компания, освен синът на Рачков и брат му, му правят още децата на Захари Бахаров и дъерята на Теодора Духовникова./show.blitz.bg


 

Коментирай

Еми, БРАВО!

Еми, БРАВО! 19.10.2020 21:35

Познатата история: кой си, с какво се занимаваш? Абе, дете съм на родителите си. Това е достатъчно! Сбъркан свят и неморални ХОРА!

Таня

Таня 20.10.2020 1:00

И защо да е неморално? Ако родителя е лекар и детето стане лекар пак ли е неморално? В къща на артисти се говори за театър и кино. Децата израстват в такава обстанивка и ако проявят интесерес и са талантливи какво лошо има? Хубави деца! Дано са талантливи като родителите си!