Братът на Рачков си търси жена във „Фейсбук“

Братът на Рачков си търси жена във „Фейсбук“

По-малкият брат на Димитър Рачков – Петър, е възобновил социалния си живот и вече е горд притежател на профил във „Фейсбук“. Петър, който се прочу с редовното си присъствие в криминалните хроники, решил да излезе от ъндърграунда и да потърси нова любов и приятели в интернет пространството.

В профила си той е написал, че е родом от Бургас и все още живее там. Допълнил е, че е завършил средното си образование в СОУ „Иван Вазов“, както и че се е дипломирал в Бургаския свободен университет, в неизвестно каква специалност. Снимката, с която по-малкият брат на комика е решил да се представи пред света, обаче е повече от страховита. На селфито очите му са кристалносини, а зад него бушуват пламъци. Въпреки това женският интерес към по-младия от братята Рачкови е засилен, макар да не е упоменал семейния си статус.

Събраха Мария и Рачков на купон, те не се поглеждат! (СНИМКИ)

За него се знае, че отдавна е разведен с голямата си любов от детството Димитрина, с която се ожениха на пищна сватба през 2006 г. Водещи на партито тогава бяха брат му и Зуека. Семейният им живот не потръгнал цветущо от самото начало, защото Петър редовно се прибирал пребит посред нощ, разказват познати на двойката. Година по-късно сватбеният им подарък от семейството на Димитрина – голям апартамент, бил заложен от него при лихвари. Нервите на красавицата не издържали и тя поискала развод, а към днешна дата не щяла да чуе за бившия си мъж, който въпреки обещанията не спрял да се занимава с незаконни дела, пише zapernik.com. 

Цирк! Рачков и Игнатова стигнаха дъното с капризите си!

За последно Петър се изправи пред съда преди месеци, когато се размина с условна присъда за пласиране на дрога. Братът на Рачков се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата за 1 година и 11 месеца с изпитателен срок от 4 години. Той бе хванат няколко месеца по-рано от бургаските криминалисти, които разкриха, че криел дрогата в запалки в дома си в морския град. Освен това Петър Рачков многократно е хващан да шофира без книжка, за което е глобяван. В досието му фигурира и случай от февруари 2014 г., когато е задържан заедно с 20-годишния Виктор Вучев за притежание на фалшиви долари./show.blitz.bg

Коментирай