Вижте какви ги върши палавата Натали Трифонова в Куба ВИДЕО

Вижте какви ги върши палавата Натали Трифонова в Куба ВИДЕО

Натали Трифонова от няколко дни е на почивка с майка си и баща си в Куба. Синоптичката съвсем реши да му отпусне края в страната, в която напрежението и стресът са нещо непознато. 

Красивата блондинка захвърли всички задръжки и се впусна в неспирен купон. Тя побърза да сподели със своите виртуални приятели в социалните мрежи как си прекарва, но някои от тях бяха меко казано шокирани от нейното фриволно поведение. 

От споделено от нея видео виждаме как танцува с непознати кубинци на сцената на тамошен клуб. Трифонова се е барнала в ултра къса рокля, с която приковава вниманието на мига. Танцувалните й умения успяха да изненадат дори най-близките й. 

Саботаж във „Фермата" срещу водещия Иван на дуела му с хубавата Натали Трифонова СНИМКИ

"Хората се отпуснат наистина, когато са далеч от родината и няма шасн да срещнат познати очи. Явно и Натали е усетила тази свобода да се отпусне докрай и определено й се получава. Видимо се забавлява. Едва ли в България би си позовлила да се качи така на сцената на някой клуб и да се кълчи по този начин", размишляват нейни почитатели. 

След бурния купон синоптичката е намерила време и за плаж. Тя пусна снимка, на която позира по бански и успя да впечатли в безупречната си физика./show.blitz.bg

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natali Trifonova (@natalitrifonova) on

Коментирай