logo

Виктор Калев се появи като жена и предизвика фурор ВИДЕО

Виктор Калев се появи като жена и предизвика фурор ВИДЕО

Актьорът Виктор Калев за пореден път показа своя талант и чувство за хумор, поздравявайки всички с необикновена реч навръх Нова година. 

Калев реши да се появи като Деса Поетеса и с нецензурно послание да се обърне към своите приятели в социалната мрежа, за да ги разсмее от сърце и така да им върви през цялата Нова година. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Kalev (@viktor_kalev)

Явно култовият актьор все още не може да преживее това, че не е част от екипа на Слави Трифонов и реши да си припомни старото време с възраждането на този любим на зрителите образ, който е неговата запазена маска от "Шоуто на Слави". 

"Вие сте невероятен. Винаги успявате да разсмеете хората и да им оправите лошото настроение. Да сте жив и здрав", желаят му негови последователи в страницата, които с интерес следят неговата творческа работа и чакат с нетърпение всяка следващо забавно видео, от което със сигурност ще получат мускулна треса на корема от смях./show.blitz.bg

Коментирай

УЖАСССС!

УЖАСССС! 01.01.2021 20:59

Терминаторът, маскиран като Деса Поетеса.

Актъор е

Актъор е 01.01.2021 23:20

Хубаво и весело актьорско пожелание, това е изключително, awesome, amazing.

Alex

Alex 03.01.2021 10:53

Талант,талант и още!Няма нужда да правите вулгарни намеци в заглавие и съдържание на това разказче за изявите на Виктор.Ни най-малко съм привърженик на джендър теорията,само и единствено го оценявам като велик талант,останалото си остава за сметка на безсрамните "моралисти"!