Венета Райкова с нов мъж? Тв водещата смути съседите си в полунощ...

Венета Райкова с нов мъж? Тв водещата смути съседите си в полунощ...

Миналата година Венета Райкова се разведе с Тихомир след 13-годишен съвместен живот, но ето, че май вече е факт и новия мъж в живота й.

Наскоро тв водещата е забелязана да се прибира късно вечер в приятна мъжка компания и видимо в много добро настроение.

Спипаха Венета Райкова в нагла лъжа!

Непознатият мъж се качил заедно с Венета в дома й и се забавил, твърдят съседи на блондинката.

Венета Райкова се спасява по чудо след неописуем кошмар... СНИМКИ

Те забелязали, че в колата до Венета пътувал и още някой, когото виждали за първи път, пише "Уикенд". Затова и предполагат, че отношенията му с блондинката са отскоро.

Явно новият приятел на Райкова не е от най-заможните, щом пътувал с нейната кола, но пък за сметка на това пък се държал като голям кавалер.

Венета Райкова разбра кой е убиецът й СНИМКА

Ако новият придружител на Венета Райкова се окаже и новата й интимна половинка, то той ще е първият мъж, с когото тв водещата излиза след развода си преди година.

Въпреки че двамата с Тихомир са разделени, запазиха добрите си отношения в името на 10-годишния си син Патрик и 13-те години брак зад гърба си.

Венета Райкова проговори за богат и красив турски любовник, но...

Откакто е сама, Венета не спира да се оплаква от самотата в леглото си, което не било виждало мъж, откакто Тишо се изнесъл.

Явно обаче този тягостен период в живота ѝ е останал в историята, защото понастоящем Райкова направо сияела от щастие./show.blitz.bg

Коментирай