Спипаха Венета Райкова в нагла лъжа!

Спипаха Венета Райкова в нагла лъжа!

Венета Райкова се радва на лятната си ваканция в Турция. Водещата на "Папараци"  се хвали, че спи в скъп хотел, като изтъква дори всички екстри на комплекса.

„Да, хотелът е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил. лв., но почивката, както и всичко друго, си плащам сама“, изхвърли се Венета Райкова, в публично обяснение в социалната мрежа.

Венета Райкова проговори за богат и красив турски любовник, но...

Тв водещата даде отчет къде и точно в кой хотел е отседнала на почивка в Турция, като неколкократно изтъкна каква е цената му.

Проверка на „Галерия“ показа, че реалната сума за 7-дневен престой във въпросния комплекс доста се различава от посочената от Венета. Самолетната програма за почивка в 5-звездния хотел чрез агенция е не повече от 1700 лева – Ол инклузив с дете. Дори и Райкова да е доплатила за супер луксозен суит, цената пак не би надхвърлила 2000 лева.

Венета Райкова разбра кой е убиецът ѝ (СНИМКА)

Любопитно е защо ще лъже, че е платила повече? „Венета обича да се изхвърля и да парадира. Постоянно говори кое колко струва – явно избива някакви комплекси“, коментират нейни колеги./show.blitz.bg

Коментирай