logo

Венета Райкова с култово признание за любовния живот... СНИМКА

Венета Райкова с култово признание за любовния живот... СНИМКА

Откакто се е захванала да писателства Венета Райкова все по-често разкрива иначе стриктно пазени през годините тайни за личния си живот, който след развода й с Тихомир Георгиев премина през редица обрати.

Промените за тв водещата са най-вече от емоционален характер, а потвърждение за това е споделеното наскоро от самата нея. Думите й предизвикаха бурни вълнения в социалните мрежи.

Шаш! Ето къде ще работи вече Венета Райкова СНИМКА

"И понеже преди години не можах да изживея една голяма моя любов, а вече не вярвам в любовта, днес ви споделям част от новата ми книга "Куклите", която ще излезе през есента", написа Райкова, следващите редове ще присъстват в книгата й "Куклите", която трябва да се появи на книжния пазар тази година.

Венета Райкова била пред инфаркт заради... СНИМКА

"- Още го обичам, въпреки всичко! И минаха толкова години, откакто не съм го виждала и пак го обичам. Защо ми е да страдам толкова много, колко още мога да понеса?!

- Но като живееш без любов пак страдаш. А ако страдаш обичайки, това те извисява до по-високи нива на съзнанието и те прави творец. - беше продължил благо отец Борис. - Човек без любов познава само себе си и става нарцистичен. Трябва да опознаеш другия, за да опознаеш себе си, защото той е твоето огледало.

Венета Райкова се пусна гола и се обърна към бившия си с мили думи СНИМКА 18+

Връзката е огледало и колкото по-чиста е любовта, толкова по-добро е огледалото. Трябва да свалиш бронята си, а това е болезнено. Другият може да те нарани, да те отхвърли, това е страхът да бъдеш уязвим. Ако избягваш ситуацията няма да израснеш, затова трябва да приемеш предизвикателството"./show.blitz.bg

Коментирай

Alfa

Alfa 06.08.2020 11:44

Тази пак изпълзя от килера.

баба Пенка

баба Пенка 09.08.2020 4:50

Баба ви Винетка все ще намери нещо за себе си. Нали сега модата им е на "агнешкото".