Венета Райкова призна с кого прави секс и колко често СНИМКА

Венета Райкова призна с кого прави секс и колко често СНИМКА

Венета Райкова умее да хвърля бомби за себе си, особено когато става въпрос за личния й живот. Тв водещата, която вече по-често писателства, отколкото води пред тв камера, наскоро зашемети ефира със секс историите си.

Оказва се, че след развода си с Тихомир, от когото е и синът й Патрик, Венета се е отдала на невероятни секс подвизи и неподозирана свобода в личния си живот. И именно от тях черпи вдъхновение и енергия да твори.

Шаш! Ето къде ще работи вече Венета Райкова... СНИМКА

Райкова, която наскоро представи осмата си книга "Куклите", направо остави слисан и неподвижен водещият на "Преди обед" Сашо Кадиев, като му заяви, че в момента положението й е "Секс, книги, секс, книги". Блондинката отрече слуховете, че има връзка с млад мъж, но и добави, че вече отдавна не търси сериозни взаимоотношения с представител на противоположния пол.

Венета Райкова съблазнява с любопитна компания край морето СНИМКИ 18+

Разбиранията си за живота Венета променила драстично, когато прехвърлила 40-те. "Откакто станах на 40, реших, че трябва да живея като за последно. Животът е толкова кратък, че не бива да се губи време за нищо. Като искаш да правиш секс, правиш. Като харесаш някой мъж, казваш му го", втрещи зрителите бившата тв водеща, която шокира допълнително и с признанието, че никога не е вярвала в любовта. За нея това чувство е литературен жанр, за да "може да си продаваме книгите". "Няма любов. Всичко е секс", категорична е Венета.

Венета Райкова била пред инфаркт заради... СНИМКИ

"Приключих с влюбването... След развода с Тихомир, не съм имала връзка, нямам връзка и не искам да имам връзка. Имам си красиви вдъхновители", откровена бе Венета, която бе откровена и за това как поддържа формата си. Отговорът й е: "Поддържам фигура със секс и "пътеката" вкъщи.. Иначе ям всичко, не пазя диети, но не пия алкохол, не пуша цигари. 40 минути на пътеката всеки ден". А на въпрос колко често прави секс, блондинката отвърна така: "Е, зависи от вдъхновителите. Защото и те пък ходят на тренировки"./show.blitz.bg