logo

Ваня Щерева с шокираща изповед за баща си, оказа се, че я е... СНИМКИ

Ваня Щерева с шокираща изповед за баща си, оказа се, че я е... СНИМКИ

Ваня Щерева май се намира в период от живота, в който пренарежда приоритетите си, осъзнава си грешките и е готова да признае публично някои по-тежки преживени моменти.

"Бях смотано дете, със супер ниско самочувствие, винаги прегърбена. Тогава преживявах някои неща по-тежко. Самочувствието е много важно и когато си го вдигнах, нещата бяха по-добре. То трябва да се дава от семейството, но при мен не беше така", изповяда се Ваня Щерева наскоро пред Мариян Станков - Мон Дьо.

Щерката на Ваня Щерева показа теста си за бременност! Всички онемяха от резултата... СНИМКА

"Обичам да бъда сама и никога не ми е скучно със себе си. В главата ми винаги е интересно и непрекъснато се развиват някакви сюжети. Много съм любопитна, но това не ми беше от особена полза - бях спортистка, но нищо не стана, после пях - пак нищо не стана, след това започнах да пиша книги и нещата потръгнаха", споделя Щерева.

"Тръгнах да кандидатствам във ВИТИЗ, но татко ми скъса дрехите и каза: "Ку*ви вкъщи не искам". Аз избягах, отидох, влязох, после той черпеше с бонбони: "Детето го взеха за артистка". При него беше въпрос на ниско самочувствие и недоверие, защо сме никои - "Къде си тръгнала, нямаш връзки", ми казваше, страхувайки се от провал. Поне така смятам - понеже той се е провалял, го прехвърляше върху мен. Той не доживя писателството ми - почина отдавна", върна лентата назад Ваня.

Ваня Щерева смая с тази предизвикателна поза и призна, че... СНИМКИ 18+

"Честно казано, той не ми липсва. Липсвало ми е това, че пораснах твърде късно и не успях с него да се сдружа, да се помирим някак си, да станем приятели, защото реално аз съм той - ужасно много приличам на него", призна Щерева.

"Най-голямото събитие в моя живот е срещата със Стефан Данаилов. Той ми липсва повече от баща ми. Когато завършихме, той ми каза: "Моето момиче, вземи пей" - и аз го послушах. Независимо колко успешно, това, че пях, беше стъпка към други неща и така тръгна стълбичката", споделя писателката. 

Ваня разкри, че връзката й с младото й гадже е приключила. "Радвам се, че беше, много уроци научих, още повече се радвам, че приключи и съм безкрайно благодарна на него, че взе това решение. Аз тръшнах една врата и го оставих да си мисли, че той е сложил края. Оттогава животът ми вече няколко месеца цъфти. Това беше една поп фолк любов. Подобно нещо не ми се беше случвало". 

Скандален разговор между Ваня Щерева и Азис смая мрежата

"На 3 януари си тръгнах от него. Невероятна ситуация. Стоя, аз съм там, говорим си - хубаво е, приятно ни е - и по едно време той реши да звънне на еди кой си. Викам му: "Искаш да излизаш ли, с приятелите ли пак?" От другата страна на слушалката чувам, че го питат какво прави, като много добре знаят, че съм там, а той отвръща: "Нищо, седя тук и се чудя к'во да правя". Преспах вечерта, защото нямах транспорт и на сутринта реших какво да направя", разказа Щерева за раздялата.

"Тайната както на успеха, така и на всичко друго, е честност", категорична е тя. "Имам няколко върха - когато се роди Мила, "Под прикритие" и "Образцов дом". Ваня призна, че отново е на крилете на любовта, но заяви, че си е научила урока и повече не иска публична връзка. Тя не издаде подробности около актуалната си романтична авантюра. Мечтата й е да направи филм./show.blitz.bg

Коментирай

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 10.05.2021 12:36

добре, де... кажете сега кой я еве. и да не кажете пак е ясно, начесала е катерицата с младежа, сега е хванала някой по-заможен и го раздава флюбена

amerigo

amerigo 10.05.2021 13:38

то па едни книги и сценарии - ум да ти зайде

Ехо

Ехо 10.05.2021 13:43

Абе я оставете жената на мира. Гледайте себе си. Ама за вас никой не пише по медиите - защо ли?! Там ви е болката.

Стефанов

Стефанов 10.05.2021 14:20

Такива хора като "дедо Шишсрко ме отвръщават

До Ехо

До Ехо 10.05.2021 14:26

Тя да ни остави на мира, ние не сме я захващали. Аман от комплексарски,постоянно натрапващи се със сълзливите си истории.

Гого

Гого 10.05.2021 18:02

Майка и дъщеря куковици, дъщерята грозна и бездарна!

Бай Ху

Бай Ху 10.05.2021 19:16

Ми прав е бил баща й, че не иска ку*ви в къщи.

Ели

Ели 11.05.2021 6:46

НА НИКОГО НЕИЗВЕСТЕН ЗА НИЩО НЕ СТАВАЩ ...БРАВО ЧЕ СТЕ СПРИКЛЮЧИЛА ВАНЯ.

Дони

Дони 11.05.2021 8:28

Чисто нова Ваня, ремонтирана.

Република

Република 11.05.2021 9:32

Свежарка.

Асан

Асан 12.05.2021 10:07

Ела коте у маалата, бати ти Али ще те направи извесна