Ваня Джаферович разтърси с признание за смъртта СНИМКИ

Ваня Джаферович разтърси с признание за смъртта СНИМКИ

Риалити звездата Ваня Джаферович, който направи актьорски дебют в сериала на Нова телевизия "Ягодова луна" срази всички с това, което призна за смъртта.

Финалът на продукцията завърши страхотиво, а автомобилът на героя на Джаферович - пожарникарят Алекс, избухна в пламъци. По този повод бившият футболист, за когото участието в сериала е като сбъдната мечта, направи изненадващо признание.

Много неочакван финал на "Ягодова луна" СНИМКИ

"Винаги съм искал да играя в сериал или филм. За мен беше чест и удоволствие да работя с такъв екип и такива актьори. Благодаря за тази възможност на сценаристите, на продуцентите и на Нова телевизия", заяви Ваня, който обаче добави, че си е представял телевизионната смърт по различен начин.

Ваня Джаферович: Нямам никакви приходи, страхувам се от фалит!

"Също така, винаги съм искал да умра в сериал, но съм си го представял малко различно...", заяви Джаферович и поясни малко повече за представата си така:

Горещо! Жената на Ваня Джаферович зашемети с фигура СНИМКА

"тъмен екран и "Don’t stop believin" на Journey като фон.. Нищо, другия път", написа в социалните мрежи той и окончателно тушира надеждите на феновете си, че героят му е оцелял след експлозията на финала./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 15.05.2020 10:40

Браво,Ваня,браво,Джаферович!Ти си момче и половина!

Владимир

Владимир 15.05.2020 11:47

Ваня Джаферович е пенкилер! Футболист, артист, певец, сървайвърист - по-скоро връзкар!

Ленин

Ленин 15.05.2020 11:50

И понеже е всичко това - се оказва посредствен "играч". И като футболист, и като артист, и като певец, и т.н.т... НО връзкар - да!

Камито

Камито 15.05.2020 14:07

Има ли вариант да включа телевизора, и да не изскочи отнякъде втръсналия на всички Дзверович?

Тоя

Тоя 15.05.2020 19:28

Шиптер измекят

ssdpab

ssdpab 15.05.2020 19:45

готино