В bTV бесни на Сашо Кадиев след този тарикатлък и...

В bTV бесни на Сашо Кадиев след този тарикатлък и...

Сашо Кадиев наскоро напусна "Преди обед" и bTV, след като бе едно от лицата му в последните 12 години - период, който със сигурност дава основание и на феновете, и на критиците му да коментират бурно решението му.

Официалната причина, която синът на Катето Евро изтъкна, е, че иска да има повече време за актьорската си професия, с която всъщност стана популярен. Съвсем малко, след като си тръгна и всички му пожелаха щастие в театъра, Кадиев поднесе голямата бомба, която явно отдавна е подготвял тайно от всички.

Ето на какво ново шоу по bTV става водещ Сашо Кадиев ВИДЕО 

Оказа се, че актьорът отново се връща на екран в bTV, само че не в предиобедното предаване, където бе досега и където явно не му допадаше графика и натовареността, и най-вече ранното ставане всяка сутрин, а в съвсем ново предаване, което медията пуска на мястото на шоуто, водено доскоро от Николаос Цитиридис.

Брутално! Катето Евро и годеницата на Кадиев се хванаха за косите

Както вече стана ясно, новото предаване на Кадиев ще е развлекателно и познавателно шоу с въпроси, което ще се излъчва на запис и няма да има и грам от натовареността на "Преди обед". Дори няколко епизода щели да се снимат наведнъж, водещият Кадиев ще си чете репликите и няма да вижда никакъв зор и кой знае какво усилие, а за сметка на това ще прибира сериозна заплата.

Неочакваната изненада, която той поднесе на колегите си обаче, ще му изиграе лоша шега, поне що се отнася до отношението им към него оттук нататък. За Кадиев и без това в последно време се говори, че е най-недолюбвания образ в медията, а след това, което направи сега, в това вероятно вече няма и съмнение./show.blitz.bg

Коментирай

WALDES

WALDES 07.12.2023 13:56

И.ЗА.АРТИСТ.НЕ.СТАВА.ПЪЛЕН.БОКЛУК.ГЛЕЗЛЬОТО.НА.МАМА.

Моля, въведете вашето име!

Моля, въведете вашето име! 07.12.2023 14:03

Няма отърване от тези бездарни и нелицеприятни отрепки. Да му мислят гледащите ТВ....

Анна

Анна 07.12.2023 19:47

Цитрусният плагиатен Каунь заменен от наркоошашавото на Еврото.

Хо Хо Хо

Хо Хо Хо 07.12.2023 19:49

Хо, хо, хо... Честит ви мамин миндал отново! Соросоидните имбецили от БТВ явно никога няма да се научат! Най накрая изринаха чутовно некадърния грък, но вместо да се вземат в ръце, те ще правят предаване на маминия, лигав плазмодий! Е, сега ще счупят рейтина на тъпомера!

шевеи

шевеи 08.12.2023 11:29

тази телевизия не става за НИЩО. Махнаха мекия кекимян, останаха мучащия и блещеш се Ючеф. лаещия пинчер сънсарова, разгологъзената синьопичка, мяукащата пипа, абре отврат... Тези собственици не виждат ли, че с връщането на мамин лигльо само губят....

Един

Един 09.12.2023 0:02

Кой мислите ще ви гледа, като ми махнахте Опасното изкушение, а

Един

Един 09.12.2023 0:02

Кой мислите ще ви гледа, като ми махнахте Опасното изкушение, а

е...

е... 09.12.2023 12:18

Никой не ви задължава да гледате тези тъпи телевизии. Прочетете една книга , разходете сред природата или се вижте с приятели! Гледането на телефизия води до оглупяване.