Ужасна семейна трагедия разтърси Джино Бианкалана, той загуби... СНИМКИ

Ужасна семейна трагедия разтърси Джино Бианкалана, той загуби... СНИМКИ

Джино Бианкалана в момента изживява един от най-кошмарните периоди в живота си, защото загуби много скъп човек. Двойният победител от "Биг Брадър" е неутешим от мъка по баща си.

За трагедията в семейството му, която се случва през май 2018-та, стана ясно от скорошното участие на Джино в "Черешката на тортата", където той призна какво се е случило, макар да спести всякакви подробности.

Вижте с какъв подарък към годеницата си Джино Бианкалана потресе мрежата СНИМКИ

Георги Ташев, който е бивш състезател по мотокрос и истинска звезда през 80-те години на миналия век, си отишъл неочаквано в Щатите преди да навърши 60 години.

Единствено в LifeOnline.bg обаче, става ясно как точно се случва жестоката трагедия в семейството на Бианкалана. Бащата на Джино загива размазан в камиона си, след като заспива зад волана на връщане от курс, където е разтоварил стоката.

Джино купи къща в баровски квартал, вижте в какъв лукс живее с приятелката си ВИДЕО

Ударът бил толкова зверски, че кабината на камиона била смазана до неузнаваемост, а тялото на бащата на Джино било неразпознаваемо, разказа източник близък до семейството пред LifeOnline.bg.

Връхлетялата трагедия вкарала майката на риалити героя в толкова силен шок, че тя цял месец не можела да повярва какво се е случило. Не искала дори да види и трупът на съпруга си, и пожелала той да бъде изгорен, а тленните му останки да се транспортират отделно до България./show.blitz.bg

Коментирай

Все 1

Все 1 17.02.2020 20:41

Айде стига,кой се интересува от тоя?! И колко много хора са загубили близки за тези 2 години ,ама тези тъпи изяви по телевизията са вбесяващи.Никой не се интересува от някакъв си Джино,измислен имного ама много прост псевдогерой.

kapris

kapris 17.02.2020 22:00

Нещо много късно се сетихте.

О нидей

О нидей 18.02.2020 1:19

Верно сте мн тъпи парчета

Румена

Румена 18.02.2020 11:33

Стига дъвчене едно и също нещо.