Ужас! Силвия Кацарова стана жертва на страшна измама!

Ужас! Силвия Кацарова стана жертва на страшна измама!

Силвия Кацарова стана жертва на страшна измама, от която дълго още няма да може да се отърси. Поп изпълнителката, която се радва на многобройна фенска аудитория, изживя едно от най-големите си разочарования.

Певицата е изгоряла с хиляди левове, след като наивно се доверила на човек от близкото си обкръжение, който след като я завлякъл, се покрил вдън земя.

Потрес! Силвия Кацарова с втора операция на носа! СНИМКИ

Близки до изпълнителката издават, че е ставало дума за бизнес начинание, от което в крайна сметка Силвия Кацарова останала почти без пари.

Според близки до певицата ставало дума за бизнес начинание, за което тя се подвела по обещанията на мошеник, който в крайна сметка се изпарил с огромна част от нейните спестявания, а Силвия останала почти без пари, пише "Марица".

Силвия Кацарова: Обичам живота и го преоткривам всеки божи ден

"Имам големи разочарования. Все още не мога да се оправя финансово от разни мошеничества. Но отново ще кажа, че няма нещо, което да не получи възмездие в този живот. Щом си направил лошо, щом си нанесъл вреда на другия, няма как да си спокоен. Излъжеш ли, ограбиш ли, ще дойде ден и ще си платиш. Така е от създаването на човечеството. От най-древни времена стореното зло се наказва", коментира измамената певица, като допълва, че не иска да влиза в детайли за сумата, която била много голяма.

В момента Силвия Кацарова е в Турция при своята сестра, където кара спокойно карантината, като се старае да спазва всички наложени мерки като превенция на коронавируса./show.blitz.bg

 

Коментирай

Alex

Alex 02.05.2020 9:40

Първо: "Новината" е стара като старата ми шапка!Второ: За какво става въпрос и по-раншното описание и сега не обяснява нищо,ама нищо за пропадналия и бизнес.За какво става дума,един Господ знае!Важното е да си правим гаргара на гърлото-мохабет да става,бе,комшу...

Фен

Фен 02.05.2020 11:31

Колко пари ти взеха, балабурник?

http://kameridimitrovgrad.eti.pw

http://kameridimitrovgrad.eti.pw 02.05.2020 21:09

http://kameridimitrovgrad.eti.pw

среден техник

среден техник 03.05.2020 16:57

Останал ми е спомен че преди не си спомям колко години и тя беше намерила един балък, май с турско гражданство, на който добре ползваше парите и сегашното се обяснява с миналото.

Валя урагана

Валя урагана 04.05.2020 0:32

По евтино ще и бъде ако си плаща на любовници, вместо скъпа операция на носа.

а де

а де 04.05.2020 1:25

Чи кво и е на клюна.