Ужас! Невена Цонева призна за коварно заболяване

Ужас! Невена Цонева призна за коварно заболяване

Нежната и гласовита певица на Слави Трифонов - Невена Цонева смълча всички с признанието, което направи. Красавицата е още на 36 години, само че е трябвало да се бори и към момента се бори с последствията от доста съществено заболяване.

Преди време тя описа, че й откриват туберколоза, която обаче била латентна. От нея се отключили и проблеми със сърцето, които неведнъж остават за цялостен живот или най-малкото би трябвало да си повече от прецизен, както с лекуването, по този начин и с пазенето.

К-19 уби бащата на Невена Цонева, а на нея й се наложи да... СНИМКА

До нея, като голяма и може би най-голямата поддръжка, е мъжът й Венелин Венков, също музикант на Слави Трифонов. Двамата с Невена се срещат и влюбват точно около общата си работа в Ку-ку бенд, а до през днешния ден са неразделни.

Невена Цонева развихри страстите СНИМКА

Нетипично за мъж, а още по-малко пък за " креативна " персона, само че Венков очевидно в действителност обича Невена, тъй като след толкоз години не се е чуло да й е поставил рога. Венелин в никакъв случай не се е славел като коцкар и с него Цонева е блъснала джакпота.

В момента двамата се занимават и с това да оказват помощ да хора с разнообразни физически или психически проблеми като описват своя опит или ги срещат с разнообразни специалисти и минали през същото хора, които да им опишат историите си и да им дадат препоръките, от които всеки би имал потребност./show.blitz.bg

Коментирай

Музикант

Музикант 21.03.2023 13:04

Да са живи и здрави и все така да са заедно Невена и Вени. Желая им го от сърце

Музикант

Музикант 21.03.2023 13:04

Да са живи и здрави и все така да са заедно Невена и Вени. Желая им го от сърце

Гого

Гого 21.03.2023 13:34

Блъснала джакпота?! Много грозно. По дефолт ли трябва да се слагат рога?

ведьеьд

ведьеьд 21.03.2023 15:26

"Шефът", както нарича Годжи Чалгаря, е морален убиец на бащата чрез мангърската пропаганда по време на ковида.

пиянско творчество

пиянско творчество 21.03.2023 15:29

Охтичавата Нивенъ на Болния Слави и Болния алкохолок Годжи - творецът на пияна глава. Призна, че произвежда само пиянски песни, които не помни след алкохолния делириум.

бог да ви пази

бог да ви пази 21.03.2023 17:17

Нормални и добри хора.

Естет

Естет 21.03.2023 23:31

И Невена, и Венелин са чудесни хора! Да са живи и здрави, много здраве и успехи в живота!

Борислав

Борислав 22.03.2023 8:45

Невена,дръж се мила,много си красива,умна и голяма певица.Желая ти здраве и щастие,добре,че не си като ония курветини андрея и Николета.

Истината

Истината 22.03.2023 8:46

Защо има хора,които са толкова лоши...дори в коментарите си за болести.Или ...смятат,че са недосегаеми...завинаги здрави?Никой не знае какво ще му дойде до главата!...Замислете се...

двььь

двььь 22.03.2023 11:32

Годжито дало интервю през ковида, където държи всички да минели през ковида и да минавала пандемията, за да можел пак да печели от "културата". Тези чалгари се мислят за културни дейци. Бащата е минал през ковида, за да може чалгарите да си продължат печеленето на пари.

ТОНИ

ТОНИ 22.03.2023 21:21

МНОГО ХУБАВА ДВОЙКА СА ТЕЗИ ДВАМА МЛАДИ И КРАСИВИ ХОРА ! ИСТИНСКИ И НЕПОДПРАВЕНИ ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТ ! А ВИЕ , ДРАГИ ПИСАЧИ НА СТАТИИ , МНОГО ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ , КАКВО ПРАВИТЕ ?