К-19 уби бащата на Невена Цонева, а на нея й се наложи да... СНИМКА

К-19 уби бащата на Невена Цонева, а на нея й се наложи да... СНИМКА

Китайският вирус връхлита с пълна сила и популярните звезди у нас. Само преди ден братът на Тони Димитрова загуби битката с болестта, а фолкпевецът Константин и цялото му семейство го карат изключително тежко, Веселин Маринов се намира в болница, а гаджето на певицата Камелия - Цветин, едва прескочи трапа. Бащата на певицата Невена Цонева - прочутия музикант от Севлиево Цветан Цонев, познат сред колеги и приятели като Цъфа, е починал на 6 ноември след усложнения от Ковид-19. 

За кончината на музиканта споделиха от Детски комплекс "Йовко Йовков", където Цветан ръководеше успешна музикална школа. Дъщеря му по никакъв начин не е отбелязала семейната трагедия. Нещо повече, още на другия ден трябваше да събере сили и да направили немислимото. 

Броени часове след като баща й почина, Невена Цонева трябваше да пее в шоуто "Маскираният певец" по Нова тв. Смята се, че тя се крие зад маската на Булката. Въпреки траура, Невена се справи перфектно със задачата.

Цветан е доказал се музикант, музикален ръководител и създател на музикални таланти. 

Най-големият му успех е дъщеря му Невена Цонева - първият музикален идол на България, днес част от екипа на Ку-ку бенд. В нея Цецо вложи цялата си енергия, обич, музикален талант и вяра, а днес тя се отблагодарява с успехи.  

"Цъфче, ще ни липсваш приятелю! Прекрасен, брагороден и хрисим човек и приятел", написа Нора Николаева, солистка на вече несъществуващия Естрадно-духов оркестър "Севлиево". 

"Един уникален човек, винаги добър, усмихнат, позитивен, невероятен музикален педагог и професионалист вече не е сред нас. Благодаря за всичко на което ме научихте и за това че винаги бяхте до мен и ме подкрепяхте!", написа във фейсбук възпитаничка на Цветан.

Цветан Цонев е загуба за музикалния свят не само в региона на Севлиево. Създаде много таланти, показа на млади изпълнители пътя към музикалната сцена, научи младите колко е важно да вярваш в себе си, за да постигнеш мечтания успех и изведе много от тях до престижни международни и национални отличия./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

а самата

а самата 09.11.2020 9:19

нея кога?

123

123 09.11.2020 11:07

Съболезнования! Много гаден е факта, че е трябвало да пее в МАСКИРАНИЯ ПЕВЕЦ. Милата как ли се е чувствала

Хаяско

Хаяско 09.11.2020 12:58

Сигурно е повярвал на плешивия и шеф и придворното му джудже Тошко, че пандемия няма.

Ллл

Ллл 09.11.2020 18:11

До ,,а самата:. Ти... Уродливо нещо, МАРШ в ПРЕИЗПОДНЯТА!!!Що за същество ГНУСНО!!!!

Верос нема

Верос нема 09.11.2020 23:55

Виновен е Чалгарят Слави, Тошко Африкански и сцинаристити от Шоото.

Вайръс ли?

Вайръс ли? 09.11.2020 23:57

Бабата на Тошко също умре с коронавирос от инсулт.

РАЙТ

РАЙТ 05.12.2020 22:47

Хаяско -много скоро ще се разбере,че е лъжа и,че 99 процента са си починали от друго а са изписани с диагноза КОВИД зачакай малко-като за начало ще те принудят да слагаш ваксинка насила -а

йхгхйгг

йхгхйгг 05.12.2020 23:38

Умрял е с КОВИД, не ОТ КОВИД.

хйдхгдхк

хйдхгдхк 05.12.2020 23:40

Да отиде да се изхрачи на шефа си Слави, Тошко Африкански и останалите мангъри в шоуто и.