Удар под кръста! Цитиридис става доставчик на дюнери

Удар под кръста! Цитиридис става доставчик на дюнери

Николаос Цитиридис отчаяно се опитва да задържи интереса на зрителите към вечерното си шоу. След като през студиото на "Шоуто на Николаос Цитиридис" се изредиха почти всички популярни и не чак толкова популярни личности у нас, сега той включва План Б. 

Сценаристите на шоуто са измислили нова рубрика, в която участие участие ще вземат децата на популярните личности у нас. Ще ги видим в светлина, която е далеч от лъскавия живот, на който са свикнали. Някои дори ще бъдат публично унижени, ако не се въоръжат с нужното чувство за хумор и самоирония. А самият водещ също е готов да се излага, за да задържи зрителския интерес.

Цитиридис може да бъде уволнен след нарушение на договора си

"В "Николаос+" ще изненадваме хората, които не очакват. Така и нашите зрители ще станат част от шоуто." - заяви Николаос Цитиридис в "Тази сутрин".  Новата поредицата на "Късното шоу на Николаос Цитиридис" представя чаровния водещ в неочаквани роли и в най-различни, комични ситуации извън студиото. 

Цитиридис скъса с гаджето си, вече сваля Рая Пеева СНИМКА

"Често имаме някакви идеи и се чудим къде да ги сложим. В "Николаос+" имаме цялото време да правим каквото си искаме – да разпознаваме лица, да готвим с мастършефове, да доставяме дюнери... и т.н."

„Нали знаете как на село бабите питат „Ти чие дете си?“. Ние правим същото в поредицата с децата на известните".  Според него децата са по-интересни от известните си родители, защото са искрени.

"Известните личности се грижат за техния имидж, докато децата нямат този багаж в главата си и затова са много по-интересни. Също така чрез децата им опознаваме известните много по-добре." Водещият на шоуто призна, че колкото повече пораства, толкова повече прилича на майка си./ show.blitz.bg

 

Коментирай

Friend

Friend 09.04.2021 12:59

Не харесвам Прея.Лош избор,не може да пее и наистина вие като "звяр".Показателно защо няма изяви на родна сцена.

Friend

Friend 09.04.2021 13:03

Предишната певица беше много по-добра. Скромна, талантлива...жалко ако са й "помогнали" да напусне. Отпушете си ушите уважаеми,когато "пее" Прея ,дори дразни с виенето си.Занимавам се с музика и имам претенции,че разбирам от музикално изпълнение.

оня с котлоня

оня с котлоня 09.04.2021 15:40

А вие сигурно Може да пеете по-добре от Прея гадни хейтъри

А, що

А, що 09.04.2021 20:41

Никакво гонене! Няма само турските сериали, "Папараци", "Мармалади" и мамин Сашко да са помията, която бълва БТВ. Като добавиш "топ репортерите" тип малоумната Гавазова, измислителката на новини Рачева и получаваш формула за провал, която има чутовна, въпюща нужда от повече Цитиридосци...

Albena 2011g ivan zavet

Albena 2011g ivan zavet 10.04.2021 6:52

Digai tomancite 11g al zl sf dobri 4yj aree na g1bi s 4er piper i belo vino..,,

Carna_maca_pz

Carna_maca_pz 10.04.2021 20:40

Този Николас не го бива за водещ на лошо да иде да продава семки.пълнс простотия .не може да мине пред .Рачков тои е водещ на неговото лошо.този Николас вън няма кои да гледа просторите.езък за загуба на времето един час.махаите го.

Анонимен

Анонимен 10.04.2021 21:43

И кой ви каза че този е водещ, в това шоу всички са аматьори,затова няма нито интерес,нито рейтинг. Там просто всички са на заплата. А пък тая черната Прея грозна като маймуна....

Биби

Биби 10.04.2021 22:29

На Прея баща й - нигериец, избягал отдавна безотговорно. Майка й горката, просто е трябвало да предвиди, че черните са такива, правят си удоволствието, не ги интересува нищо друго.