Ученици зарязаха Мариана Попова заради... СНИМКА

Ученици зарязаха Мариана Попова заради... СНИМКА

Мариана Попова е в потрес от това, което й се случва напоследък, а причината е повече от скандална, ако вникнем в детайлите. Певицата очевидно го е направила вече и съвсем не й е радостно.

Както е известно в последно време изпълнителката се изживява като учител по пеене в Плевен, където вече живее с любимия си Веселин Плачков. Наскоро обаче станало така, че учениците зарязали популярната си учителка.

Мариана Попова поднесе горчива и трудна за преглъщане истина ВИДЕО

Причината да спрат да посещават заниманията при Мариана се оказва... комерсиалната страна на нещата или по-точно казано - бързата реализация, която предлага поп фолк жанра, пише "Телеграф".

Мариана Попова проговори за сватбата с Плачков

Към момента са останали едва три момичета за обучение, а останалите са се преориентирали към лекия жанр, за да стигнат по-бързо до голямата сцена. Това силно разочаровало певицата, която обмисляла да прекрати с обучението си, тъй като поп фолк пеенето съвсем не й е силна страна./show.blitz.bg

Коментирай

Санди

Санди 22.06.2021 15:34

Мариана Попова е толкова елементарна и проста, че дори деца не може да заблуди! Плевен е пълен с качествени музикални педагози, че една Мариана Попова няма как да прогресира!

Alex

Alex 23.06.2021 9:22

Ами що не са отишли в школата на главния чалгаджия на България.Там щяха да им преподават най-добрите вмирисани чалгопитешки песни и ще има яко кьочеци,в смисъл -всеки може да реве и пищи,колкото си иска!/Ама и не да се научи да пее свестно/.

До Alex

До Alex 23.06.2021 9:53

Не си Алекс, а Мариана Попова, която иска да се защити!

insightevents

insightevents 23.06.2021 10:22

insight events https://travel.insight-events.bg/

ДОН

ДОН 23.06.2021 12:07

МАРИАНЧЕ,МАРИАНЧЕ И ЗА КРИВ Х.Й НЕ СТАВАШ.