Цеци Красимирова си татуира цял зоопарк! (СНИМКИ)

Цеци Красимирова си татуира цял зоопарк! (СНИМКИ)

Цеци Красимирова е поредното доказателство, че апетитът идва с яденето – като в случая говорим за татус мераци. Един от най-успешните родни модели има цял зоопарк върху себе си и гладът й за нови картинки все още не е стихнал.

Страстта на манекенката към татусите има своето обяснение. Според красавицата всяка татуировка запечатва определена емоция, преминала през живота й. И така тя съхранява емоциите от житейските си периоди навсякъде по себе си.

"Обичам да си правя спомени по тялото. Харесва ми усещането за болка. С времето да си правя татуси се превърна в мое хоби", откровена е Цеци.

Допреди няколко години моделката имаше само една голяма татуировка на гърба, която изобразява самурай и символизира връщането й от ада след покушението над Косьо Самоковеца. Впоследствие обаче, Цеци е редовен посетител на популярно тату студио в Барселона и вече почти няма празно място по тялото си. 

Цеци Красимирова сложи боксовите ръкавици! (СНИМКА)

Ако погледнем тялото на манекенката, можем да видим цял зоопарк. Върху крака и ръката й са изобразени най-различни дървета, растения и животни, сред които се отличава свиреп вълк. Освен вълка по Цеци има още змия, лисица, пчеличка, надписи на санскрит, индианец, дървета с цветя и женски образ. Вече много малка част от тялото й е без татуси.

Любопитна подробност е, че и след всяка своя любов, тя прави нов татус. Първият от тази поредица, например, е свързан с някогашната й любов - футболистът Георги Иванов-Гонзо. Двамата дори мислели да си направят обща татуировка с имената, но впоследствие Гонзо се разколебава и така и не го прави. За Цеци обаче, татусите са цяла философия.

Фаталната красавица има намерение да остави чиста от татуировки единствено кожата на лицето си./show.blitz.bg

 

Коментирай

диди дайсон

диди дайсон 02.03.2019 16:54

Жената котка,или по точно ПЕПЕРУДА! ТАТУСИ=ПРИМИТИВИЗЪМ!!!

Богаташа си падал по татуирани пороститутки

Богаташа си падал по татуирани пороститутки 02.03.2019 19:13

т.Тоя пак след малко време ще си поръча младички татуирани пороститутки а тя ще е старата още по-стара вече чанта в ъгъла ...Ще я замести нова ...по-лъскава опъната чантичка...