Цеци Красимирова се моли за бебе на Бегликташ, провря се в скалите и... СНИМКИ

Цеци Красимирова се моли за бебе на Бегликташ, провря се в скалите и... СНИМКИ

Откакто е вече семейна, Цеци Красимирова не спира да мисли за възможността да дари съпруга си Майкъл Струмейтис с дете. Въпреки че е вече на 39 години, моделката е твърдо решена скоро да се похвали с радостната вест.

За целта фаталната брюнетка е прибягнала до древни ритуали, които да й помогнат да зачене от мъжа си, пише "Уикенд". Наскоро Цеци е посетила древното светилище Бегликташ специално, за да се моли за бебе.

Няма да повярвате как изглежда дъщерята на Цеци Красимирова СНИМКА

Брюнетката показа клипче, на което се вижда как минава през изключително тесен процеп в скалите на древното светилище край Приморско. Мястото, през което е трябвало да се провре, е толкова стеснено, че ако беше само няколко килограма по-закръглена, едва ли щеше да успее.

Мъжът на Цеци Красимирова залива Северна Македония с канабис!

Стройната красавица от Мездра обаче, се е справила без притеснения със задачата, а това според древните ритуали означава, че има всички шансове скоро да стане майка.

Според информацията точно това място се смята за портал към създаване на поколение, като там открай време ходели жени, които имат проблеми със зачеването, а минаването през процепа се считало за сигурен знак, че ще получат помощ от висшите сили.

Тузарка! Цеци Красимирова се сдоби с американско гражданство! СНИМКИ

Припомняме, че 39-годишната Цеци веднъж вече е ставала майка. Дъщеря ѝ Джудит скоро ще навърши 21 години.

Не е ясно дали далеч по-едрият от Цеци неин съпруг Майкъл също е минал през тесния процеп.

Бомба! Цеци Красимирова вдига втора сватба! СНИМКИ

Почти сигурно е обаче, че и той е бил на Бегликташ, тъй като от деня на сватбата не се е отделял от съпругата си, а малко преди да пристигнат в България, двамата бяха в Скопие./show.blitz.bg 

Коментирай