Бомба! Цеци Красимирова вдига втора сватба! (СНИМКИ)

Бомба! Цеци Красимирова вдига втора сватба! (СНИМКИ)

На Цеци Красимирова явно много й се е усладила сватбената емоция, защото вече е в трескава подготовка за втора сватба.

Топ моделът, който съвсем наскоро се врече във вечна вярност на голямата си любов - бизнесменът Майкъл Струмейтис, скоро ще омъжи дъщеря си Джудит, пише "Галерия". Малкото й момиченце явно също няма търпение да се види като булка.

Щерката на Цеци, която е абсолютно нейно визуално копие се е сгодила за приятеля си Пау, който е каталунец. Двамата вече дори са си разменили и "брачни халки", които носят на безимените си пръсти.

Цеци Красимирова си татуира цял зоопарк! (СНИМКИ)

Халките са черни и са изографисани с имената им и кралски коронки. Пръстените били символ и обещание за вечна любов.

Наскоро бъдещите младоженци заснеха и предсватбена фотосесия, а на годежа си Джудит бе облечена в черна екстравагантна рокля.

Цеци Красимирова призна за наркотиците! (СНИМКИ)

Любопитна подробност е, че годежът на младоженците се състоял в същия замък в Испания, където Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис си казаха "ДА" по-миналия месец.

Това породи съмнения, че сватбата на Джудит също ще бъде там и няма да отстъпва по пищност от тази на майка й.

Цеци вече е трескава еуфория покрай подготовката на голямото събитие, като вече поръчала духов оркестър, естествени цветя от Холандия, плюс няколко допълнителни екстри, които липсвали на нейната сватба, нищо че по разходи тя удари 1 милион евро!

Горещо! Цеци Красимирова обязди... (СНИМКИ)

Освен съпругът на Цеци - Майкъл Струмейтис, щедро рамо за сватбата на щерка си дава и биологичният баща на Джудит - Данчо Георгиев. Информацията за него е оскъдна, тъй като с Цеци се разделят малко след като Джудит се ражда. Тогава Красимирова е едва на 17 г. и двамата нямат брак. Дъщеря й обаче, винаги е имала много силна връзка с баща си./show.blitz.bg

Коментирай