logo

Цеци Красимирова призна за наркотиците! (СНИМКИ)

Цеци Красимирова призна за наркотиците! (СНИМКИ)

И моделката Цеци Красимирова се изкуши от джойнта - само преди дни тя пусна снимка в интернет, на която здраво дърпа от "веселата цигара". "Да, така е, но го правя рядко", признава красавицата, женена за мултимилионера Майкъл Струмейтис с псевдоним "краля на марихуаната", пише HotNews.bg. 

Двуметровият гигант от години се занимава с марихуана и е собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света. Той отглежда растението за медицински цели и напористо рекламира продукцията си, като често позира с джойнт в ръка. Преди да се сгодят с нашенката, самата Цеци участваше дейно в отглеждането на тревата. Дори ходеше с мъжа си на различни изложения за хранителни добавки по цял свят.

Преслава пусна ВИДЕО от сватбата на Цеци Красимирова

"И на мен ми е интересно всичко, свързано с етапа на растеж на самото растение. Харесвам работата си и ми е приятно да се срещам с различни клиенти и да обменяме информация", сподели Цеци, горда с новата си професия, която представи на последното изложение в Испания.

Любимата на покойния подземен бос Константин Димитров-Самоковеца, която беше до него по време на убийството му в Амстердам през 2003 г., няма намерения да се завръща за постоянно в родината. Тя живее с щерка си Джудит в Барселона, но често пътуват заедно с мъжа си по екзотични екскурзии. Когато си е в България, тя тренира бокс при един от най-добрите в тази област - Палми Ранчев.

Сензационни СНИМКИ от пищната сватба на Цеци Красимирова!

"Освен това съм закърмена с моделството. Никога няма да се откажа и от това. Майка ми е била Мис Враца и дълго време е била манекенка. От малка съм детски модел и снимам и до днес", разказва смуглата красавица./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ddd

Ddd 19.06.2019 22:08

Докато беше в БГ - то носа и все пълен беше. Та това не е изненада за хората които я познават. Цецка от Мездра от край време си го обича тоя занаят.

КРАЧУНОВ

КРАЧУНОВ 19.06.2019 23:37

И по каква смислена причина рекламирате тая наркоманизирана циганка, минала през леглата на целия ъндърграунд? Правите я пример за подражание на младите?