Цеци Красимирова сбъдна мечта за милиони, стана...

Цеци Красимирова сбъдна мечта за милиони, стана...

Откакто се омъжи през юни тази година за голямата си любов Майкъл Струмейтис, Цеци Красимирова живее в истинска приказка, в която мечтите се сбъдват буквално със замах. 

Поредното реализирано желание на манекенката с фатална красота е свързано модния бизнес. Топ моделката става дизайнер и открива собствена модна линия.

Вижте с кого се гушка вече Цеци Красимирова... СНИМКИ

Проектът, разбира се, ще е изцяло спонсориран от съпруга й Майкъл Струмейтис, а дрехите ще бъдат ултра скъпи и от най-високо качество.

Засега красавицата, която не е криела никога, че е суеверна, не издава никакви подробност, като се предполага, че брандът ще носи нейното малко име, но написано на латински, пише "Галерия".

Щерката на Цеци Красимирова се готви за сватба! Ето го зетя... СНИМКА

Според информациите брандът на Цеци, за който тя все още не разкрива никакви подробности от суеверие, ще следва основно нейния бунтарски стил и философия за живота.

Любопитна подробност е, че красавицата от съвсем малка рисувала модели на дрехи и като цяло модата била голямата й страст, която обаче, така и не се реализирала. Досега.

Цеци Красимирова се моли за бебе на Бегликташ, провря се в скалите и... СНИМКИ

Още преди да се оженят, Струмейтис обещал на Цеци да спонсорира бъдещата й модна линия като сватбен подарък./show.blitz.bg

 

Коментирай