logo

Цената на Диляна Попова скочи до небето, отвя всички с тези СНИМКИ 18+

Цената на Диляна Попова скочи до небето, отвя всички с тези СНИМКИ 18+

Диляна Попова става все по-неустоима и желана в последно време. Моделката, която редовно пръска сексапил от различни екзотични точки на света, сега е концентрирана в родната си България заради световната пандемия, но това не й пречи да прави същото и по родните плажове.

Нещо повече - синеоката красавица до такава степен привлича погледите, че е търсена от много места, поради което й банковата й сметка расте главоломно в последно време.

Шаш! Блатечки смени Диляна Попова с... СНИМКА

В момента Диляна събира тен на къмпинг "Градина" и докато релаксира в приятна морска обстановка, прибира и хонорари, защото снима фотосесии. Наскоро тя показа новата серия червила на Николета Лозанова, но в същото време прибира пари и от Алисия - за новата й дизайнерска линия.

Неузнаваема! Диляна Попова шашна с нова визия СНИМКИ

Диляна Попова с боксови ръкавици заради... домашно насилие ВИДЕО

Припомняме, че преди време Диляна Попова рекламираше и колекцията бельо на Николета Лозанова, която тя впоследствие спря, но ето, че сега козметиката й доволно концентрира същото внимание. И в двата случая обаче, най-печеливша е Диляна Попова, която винаги е готова да стане рекламно лице./show.blitz.bg