logo

Шаш! Блатечки смени Диляна Попова с... СНИМКА

Шаш! Блатечки смени Диляна Попова с... СНИМКА

Диляна Попова и Асен Блатечки май ще карат цяло лято далеч един от друг, поне съдейки от профилите и на двамата в социалните мрежи, от които става ясно, че се наслаждават на релакса край морето в чужда компания.

Манекенката, която няма как да остане незабелязана, където и да се намира, предпочете колегата на Блатечки - Калин Врачански, а скорошните кадри на двамата определено предизвикаха доста коментари в мрежата.

Неузнаваема! Диляна Попова шашна с нова визия! СНИМКИ

И за да не остане по назад, и Блатечки отвърна подобаващо на половинката си - показвайки в чия гореща компания е. Опасно близко до него е актрисата Койна Русева, с която доста често си партнира в постановки.

Диляна Попова и Асен Блатечки обзавеждат нов дом СНИМКИ

Припомняме, че миналата година, например, двамата нагорещиха страстите от сцената с една целувка, а реакциите на зрителите след това не закъсняха.

Шок! Асен Блатечки се оплака, че има проблем с ерекцията...

Лошото момче на българското кино разпуска с българската Марлен Дитрих, както често наричат актрисата Койна Русева, на родното Черноморие. Все още не е ясно защо Блатечки и Попова са предпочели отделно да почиват това лято, но кадрите, които споделят с феновете си, нажежават допълнително страстите.

Вижте щерката на Блатечки като абитуриентка и как Диляна отсвири празника СНИМКА

Любопитна подробност е, че Диляна Попова демонстрира близост не само с Калин Врачански наскоро, но преди него и с цигуларя Васко Василев, в чийто прегръдки се озова./show.blitz.bg
 

Коментирай

Поебльото

Поебльото 25.07.2020 6:15

Козата си сака пръч, а курвоазието - яко клатене?

Оле

Оле 25.07.2020 15:59

Ще си го преместим !!!

Петя

Петя 26.07.2020 1:03

Курвар!

Олеле

Олеле 26.07.2020 3:36

Ми тя Койна вече е баба.

Един от селото

Един от селото 26.07.2020 8:53

Щом не му става,всички ще го оставят.