Тони Димитрова оплю жестоко свой враг: И най-хитрият задник един ден среща по-хитра от него клизма! СНИМКИ

Тони Димитрова оплю жестоко свой враг: И най-хитрият задник един ден среща по-хитра от него клизма! СНИМКИ

Преди броени часове Силвия Кацарова обяви в профила си в социалните мрежи, че е спечелила важно съдебно дело за сагата около авторските й права срещу младият музикален продуцент Владислав Славов. Двамата имаха пререкания по този въпрос повече от година, като Славов успя да придобие правата върху текстовете на някои от най-големите хитове на изпълнителката.

Очаквано под поста на Силвия Кацарова в мрежата заваляха серия от коментари, сред които не липсваха и много реакции от нейни колеги. Един от коментарите е на Тони Димитрова, която не е спестила абсолютно нищо от онова, което мисли за Владислав Славов. Думите й вероятно ще отприщят много реакции.

"Поздравления, Силве! Дано всички, които са засегнати от него, да не мълчат като мушнати гайди, ами да говорят и да го съдят! А тези, които се нареждат до него на сцената, да се засрамят, че легитимират един престъпник и отчайващ некадърник за някой лев!

Понеже знам, че чете тук коментарите, ще напиша това: Ти, нищожество, което се опита да подведеш авторите ми и да им предлагаш 200 лв за песните, ти, който накара някакъв уж “полицай” да ми се обажда и да ме привиква в полицията (което се оказа поредната ти измама), ти, който си подал сигнал в НАП срещу мен, ти, който се опита да ме оплюеш с измислици, хич не се напъвай! Не ме е страх от теб! Ти, Владислав Славов си един измамник и страхливец! И най-хитрият задник един ден среща по-хитра от него клизма!", гласи написаното от Димитрова.

Не липсваше и реакция от Владислав Славов, който качи снимка от решението на съда, според която Силвия Кацарова трябва да заплати на неговата фирма сумата от 800 лева - разноски по делото./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

Киро Промяната

Киро Промяната 20.11.2022 12:04

...и това е коментар на лице, което уж трябва да възпитава с изкуството си?! Много ниско ниво!

kkkkkk

kkkkkk 20.11.2022 17:20

този славов сигурно е от подмяната!

Уууууу

Уууууу 20.11.2022 17:35

С какво прово, ти пичлеме, постваш егенето на Силвия Кацарова......идиот

nana

nana 20.11.2022 18:26

A koia e Toni Dimitrova ?

Цун Кай Го

Цун Кай Го 21.11.2022 1:49

Много е права Тонката,но Е забравила да добави,че ''Лакомият гъз кръв сере''....????

sori

sori 21.11.2022 2:48

Тони не пласта на поет на композитор...Влади пласта...Тони пее - обстина пласта - халтура варви...Тони яде салам...Поет - композитор яде онуи...Тони...Тони...Мило Пони...

Читател

Читател 22.11.2022 19:02

Грозен коментар, пълна селянка.

Ани

Ани 24.11.2022 1:39

Сега Силвия Кацарова трябва да го съди и за разпространяване на лични данни, затова че разгласява ЕГН-то й. Този е измамил много композитори, музиканти и певци, и е за затвор.

Kiro

Kiro 08.01.2023 0:54

Sega se setih koi be6e toq

Ерол

Ерол 07.07.2023 11:26

Човекът е педераст. Повечето педерасти имат такива характеропатии, като въпросния Владко. Говорете ми после, как хомосексуализмът не е заболяване а право на колорит и свободен избор.