Тита с фрапиращи корекции, заприлича на Андреа СНИМКА 18+

Тита с фрапиращи корекции, заприлича на Андреа СНИМКА 18+

Тита продължава да разбунва духовете в социалните мрежи със секси снимки, но този път си навлече сериозна критика от страна на последователите си.

След като наскоро ви показахме каква драстична промяна е предприела с външния си вид тийнсензацията, ето че тя поднесе нова, не по-малко фрапантна изненада.

Тита смая с тази драстична промяна СНИМКИ

От скорошен фотос, който блондинката качи в Инстаграм профила си става ясно, че тя си прекарва много приятно времето с гаджето си, а двамата в момента са на почивка край морето. Само че всичко щеше да бъде чудесно, ако не беше се заиграла толкова много с фотошопа.

Нели Рангелова попиля Тита заради... деколтето й СНИМКИ

На кадъра Тита е направо като изваяна - с ултра тънка талия, дълги крака и съвършени пропорции. Както знаем в реалността това е малко по-нешлифовано, отколкото изглежда. Феновете й очаквано я нападнаха с думите, че е на косъм да стане втората Андреа, ако продължава с корекциите.

Освен фотошопа обаче, почитателите на певицата се подразниха и от фрапантната й грешка. Под снимката си тя е написала на английски "Нашето време" (Our time), но вместо "нашето" в нейния случай се получава "ни време"./show.blitz.bg