logo

Нели Рангелова попиля Тита заради... деколтето й СНИМКИ

Нели Рангелова попиля Тита заради... деколтето й СНИМКИ

В родния шоубизнес скандалите са нещо нормално, колкото и абсурдно да звучи. И обикновено те се случват в най-неочаквани моменти и ситуации.

В случая главни герои се оказаха Нели Рангелова и Тита, а причината за напрежението е просто изумителна - бюста на младата поп певица, която бе основна тема на разговор при скорошното й гостуване в "Забраненото шоу на Рачков".

Нели Рангелова призна за забранена любов в Куба с девера на Мими Иванова СНИМКИ

В случая многократното преекспониране на темата и постоянните закачки от Рачков явно са били достатъчни, за да ядосат Нели Рангелова, която принципно страни от каквито и да е било конфликтни ситуации.

И Нели Рангелова изкуши от морето СНИМКА

"Каква е тази певица, която вместо да говори за творчеството си, говори за гръдната си обиколка", гневи се Рангелова, която преди години си направи корекции на бюста. И допълни, че няма нищо против Рачков, но все пак, въпреки развлекателния характер на шоуто му, не било допустимо една певица да се изявява по медиите заради гърдите, а не заради песните си, пише "Галерия".

На свой ред обаче, феновете на Тита отвърнаха на Нели Рангелова, че очевидно тя завижда на по-младата си колежка и явно затова реагира по този начин./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ейай

Ейай 08.04.2021 19:14

Злобна дърта семейство разбивачка с увиснал силикон

Ужас

Ужас 08.04.2021 20:00

Не злобей ! Хората още помнят ти какво НЕЩО беше !

ggbg

ggbg 09.04.2021 1:54

Когато 'Тцитца' изглежда, като Нели на нейните години (60+), да дойде да ми звънне, за да й направя една шпакла, ама надали ще е!!